Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Ja również, reklamacje wielkie dzięki za filmiki, dają dużo do myślenia...
DR-Z 400 SM
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 174 175 176 177 178 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja również, reklamacje wielkie dzięki za filmiki, dają dużo do myślenia...
sajfer i hermes
[url]http://youtu.be/oVmSB5slLfA[/url]I to już wszystko
Mówiłem, że mnie miota? Ślizga się jak zły i nie wiem o co chodzi. Sabathius masz jakieś rady? :))
A to nawet pamiętam nie były chwile jak miotało mnie najbardziej, było jeszcze gorzej momentami.
Dobra, co mam poprawić żeby było szybciej? reklamacje - gdzie mnie dochodziłeś? Które zakręty do poprawki? :)
Super sprawa z tymi filmikami, dobry kurs instruktażowy, wielkie dzięki :)
@berek - nie krecilem bo nie wyszlo, jak sie za tydzien nic nie sp... to kolejnych bede krecil. Wystarczy zmolestować.
@sajfer - generalnie doganialem wiekszosc zawodnikow brutalna mocą i w terenie. w zakretach a szczegolnie na wyjsciu z zakretow to mnie robicie jak chcecie.
zapomnialem napisac:
crazy 1:23
franz 1:30
hermes 1:34
sajfer odpusc lekko odbicie, czyli zeby wolniej tyl wracal, mam wrazenie ze to kolo ci po prostu skacze, dwa kliki w jedna, zrob 2 kolka, pozniej ew dwa+dwa kliki w druga, ale zacznij od zmniejszenia odbicia
crazy 1:23
franz 1:30
hermes 1:34
No w sumie pudło w tak doborowym towarzystwie to mogę uznać za mały sukces ;-) hihi
P.S> Sajfer poklikaj zobacz ja utwardziłem przód i tył i jest lepiej
Uwaga żeby nie było jak ostatnio z mapką się zapoznać a Radez wydrukuje...
P.S> Reklamacje zapisuje się na video
Proponuje aby Hermes lazł z mapa a za nim kazdy z nas z dwom oponami w rekach.
Hermes wskazuje punkty a my kladziemy opony.
Jeden kierownik=nizsze koszty nadzoru, jednomyslnosc totalitarna, redukcja czasu przygotowania toru.
Brzmi jak plan :)
można by tak wrzucić ten piękny tor do bazy race chrono...
Uwaga żeby nie było jak ostatnio z mapką się zapoznać a Radez wydrukuje...
Plan z wydrukowaną mapką jest o tyle dobry że każda ekipa dostaje mapę i wie co układać. Ekip robimy kilka i tor będzie migiem ułożony. Niestety ostatnio nie wydrukowałem tego co trzeba i plan poszedł w buraki. Już wydrukowałem tą mapkę powyżej i bedzie dobrze.
Niestety ostatnio nie wydrukowałem tego co trzeba i plan poszedł w buraki. Już wydrukowałem tą mapkę powyżej i bedzie dobrze.
Tak bylo. Szedlem za Radezem z oponami. Radez patrzy w mape, liczy kroki i mowi "tu kop".
radez napisał/a:Niestety ostatnio nie wydrukowałem tego co trzeba i plan poszedł w buraki. Już wydrukowałem tą mapkę powyżej i bedzie dobrze.
Tak bylo. Szedlem za Radezem z oponami. Radez patrzy w mape, liczy kroki i mowi "tu kop".
Tak było. A potem przyszedł Hermes i mówi: chłopaki to nie ta mapa - robimy inaczej.... i zapanowała anarchia degrengolada i defetyzm...
skąd wydrukować tą deklaracje :( nie moge znalesc tego ani na pzm ani na automobilklub a podjechał bym dzis :)
skąd wydrukować tą deklaracje :( nie moge znalesc tego ani na pzm ani na automobilklub a podjechał bym dzis :)
Młody ogarnij się...
[url]http://www.automobilklubpolski.pl/klub/klubdokumenty/deklaracja.pdf[/url]
Aha i pamiętaj mówiliśmy ci z Chacimiem więc kwity mószą być...
Wanted napisał/a:skąd wydrukować tą deklaracje :( nie moge znalesc tego ani na pzm ani na automobilklub a podjechał bym dzis :)
Młody ogarnij się...
[url]http://www.automobilklubpolski.pl/klub/klubdokumenty/deklaracja.pdf[/url]
Aha i pamiętaj mówiliśmy ci z Chacimiem więc kwity mószą być...
Mogę wydrukować hehehe
Strony Poprzednia 1 … 174 175 176 177 178 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.079 sekund, wykonano 60 zapytań