1 Ostatnio edytowany przez Grzybu (2013-07-14 21:54:08)

Temat: Jeszcze raz czołem ;)

Postanowiłem jeszcze raz się przywitać, bo wreszcie UDAŁO SIĘ!!!

Jak widać po dacie mojej rejestracji SM w głowie mi od dawna. Kasy było mało a i okazji nie za wiele. Ale wreszcie mam. :D

I to trafił się Prestige z 2006r.

Powrót był na kołach, więc już mi się zakończenia nerwowe odpowiedzialne za wibracje pousuwały. ;P 260 km. Połowa drgi w deszczu i w nocy. Ok. 23. byliśmy w domu.

Wrażenia oprócz mega BRAAAAAAP (nie takie mega, kominy oryginalne), to słabe światło. Ale dali rade. Nawet zmokłem mniej niż w deszczu na SV 650N.

Cały silnik zlany olejem. Wyciek spod czapy głowicy. Chyba był otwierany i złożony bez pasty. Ale pali na strzał i lata przyzwoicie, więc jak będzie chwila, ściągam dekiel, uszczelniam i od razu zawory się obada.

ak na razie olej kapiący z silnika nie jest w stanie popsuć mi euforii związanej z zakupem. Gorzej z żoną. Bo myślała, że będzie wygodnie i miękko jak na japonii ;P. Ale przeżyjemy :)

Edit: Chciałem załączyć fote, ale się nie załadowała :(

od 1994r. Jawa 50 > Iż350 > Kawa Z550> CBR1000 > GSXR 750 SRAD > SV 650N > KTM 640 LC4 Prestige > KTM LC4 660smc > Honda CB400 Cafe Racer > KTM 690 DUKE

2

Odp: Jeszcze raz czołem ;)

Witaj :D

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..

3

siema :)
dodaj fotę poprzez imageshack, i dodaj ją poprzez znaczniki [img]link do bezpośredniego obrazu[/img] , nie mogę się doczekać, aż się podzielisz :)

Husa Husa HUsaaabeeerg :D

4

Cześć ;)
Zoną się przejmujesz ;p Ważne żeby Tobie się dobrze latało :)

5

[url]http://img594.imageshack.us/img594/4881/qdjn.jpg[/url] Sory, ale tylko linkiem mi się udało wrzucić.

A z żoną to wiecie jak jest... dla siebie to bym 520 szukał, ale i tak ładny sprzęt udało się za niedużą kase wyrwać. Musze tylko się pozbyć wycieków spod czapy głowicy i niestety SET i MODE na liczniku nie reagują zupełnie...

od 1994r. Jawa 50 > Iż350 > Kawa Z550> CBR1000 > GSXR 750 SRAD > SV 650N > KTM 640 LC4 Prestige > KTM LC4 660smc > Honda CB400 Cafe Racer > KTM 690 DUKE

6

Normalna sprawa, że kobietka chce pojeździć ;)

Cześć i powodzenia.

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

7

Czesc;)

A cene mozna wiedziec:))

UrbanStreetWorkshop
#444 KTM 530EXC Supermoto
         KTM 300EXC enduro
https://www.youtube.com/user/yamahadt1998

8

O proszę, Prestige też był brany przeze mnie pod uwagę, ale... :D oby Ci służył! Pokaż więcej fot jeśli możesz, pretty please!

BRAAAAAAP!

9

noo bardzo ładny gdzie kupiłeś, w Polsce taką ładną sztuką wygarnąłeś :)?

Husa Husa HUsaaabeeerg :D

10

Za Gnieznem po to byłem. Jestem spod Wrocka (Syców się kłania :) ).

Mówie, mega okazja, bo sprzęt ma niewiele minusów, (wyciek spod czapy, niedziałające przyciski na wyświetlaczu i ułamana prawa osłona dłoni - do pospawania), za to pali od strzała, chodzi przyzwoicie, ma grzane manety, rześkie oponki i łańcuch. Do tego dostałem jakąś dziwną torbe, jeszcze nie wiem jak ją się montuje, ale chyba pod siedzenie, i torbe KTM z oryginalnym kompletem katalogów części i manual do ustawiania zawiechy. Gaźnik mikuni, nic nie zmieniane, wydech ori KTM (ale dziwne, bo ma wybite też SMC, nie wiem czy był zmieniany po glebie, czy te roczniki tak miały.

Wstrzeliłem się, bo moto było wystawione na tablicy (pierwszy dzień) za 11.500.

Jak po to byłem, to przy mnie kolo odebrał chyba z 5 telefonów, czy jeszcze aktualne. (może jego koledzy dzwonili ;P ) i ostatecznie wydarłem go za 11200 :D

Tylko nie zazdraszczajcie, bo wybuchnie... :)

11

Witam i muszę przyznać, że moto 1-klasa. Strasznie podobają mi się te Katy ;)
Skoro po 5ciu latach od zarejestrowania wyhaczyłeś jakieś supermoto to ja muszę poczekać jeszcze 4 i może też coś upoluję :D
Niech Ci służy ;)

12

Kozak sprzęt, chylę czoła za wytrwałość, 5 lat... Szacun;-)

Miej wyjeb@ne, a bedzie Ci dane...
MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team