Odp: Supermoto Terror - Śląsk
To bierz mojego zeta za 7 i jade po 525 :D jest jeden fajny chyba z Zagórów gdzieś na WLKP.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 199 200 201 202 203 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To bierz mojego zeta za 7 i jade po 525 :D jest jeden fajny chyba z Zagórów gdzieś na WLKP.
Lata ktoś coś dzisiaj ?
Jbc hałda w Przezchlebiu o 16stej
Ma ktoś pożyczyć koła terenowe do YZ/WR 450 na ten weekend? Odpłatnie oczywiście.
Jakby Cie Jaca interesowały inne kółka niż dedykowane do w/w modelu to masz PW. Inne też powinny podejść bez kombinacji.
Jak Ci spaszą z TTRki to mozemy się zamienić :]
A nie zaszkodziło by spytać Lichy czy mu cuś nie leży ;)
zrobiłem to jako pierwsze ;)
Takiego mitasa zasadz na 17 i powinno grać
[url]http://allegro.pl/opona-mitas-c-02-130-80-17-dr-klr-xt-cross-enduro-i3354511887.html[/url]
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to mam koła przod 21" tył 18" opony dużo mięsa, koła z LC4 i info dla Jacy - były zakładane do wr 426, wiec do 450 też podejdą, różnić się mogą jedynie dystansami.
Jakby ktoś był zainteresowany to cena 700zł za komplet kół z tarczami hamulcowymi i zębatką.
Lecimy jutro na Chudów?
Jaca świr!!!
-"to co szybkie latanko, mam godzinę"
-"Ja też, lecimy"
...[godzine później]...
[sekcja "chujwiegdzie" offroad]
-"ja pierdole gdzie jesteśmy i jak stąd wyjechać?"
-"nie wiem pierwszy raz tu jestem ;D"
Miał być szybki i czysty tjerror a wyszło k***a jak zwykle :]
Jaca błoto miałem nawet pod nakolannikiem! xD
Dzięki! :]
Jaca/Daniken albo ktos inny w ornontowicach ok 21 ? Widzialem kurde jakas WR ale podejrzewam kogos z Was tak ze pisze tu / tylko po jaka cholere w ornie :D Srebno-niebieski kask ( chyba )
Na 99,9% wr tylko ja z sklepu wyjezdzalem i juz nie dalo rady dogonic ( dokladniej z Dino ;p )
Jaca świr!!!
-"Ja też, lecimy"...[godzine później]...
-"nie wiem pierwszy raz tu jestem ;D"Miał być szybki i czysty tjerror a wyszło k***a jak zwykle :]
Dzięki! :]
Kurde to nie miało tak być XD Plan zakładał szybki przelot lasem a wyszło jak zawsze... Nie chciałem dzwonić i wkurzać Ciebie i laskę (domyślam się, że nie uwierzyła iż załatwiałeś interesy? XD ) więc przepraszam w tym miejscu za wczoraj haha :D Powiem Ci, że wesoło było do momentu, w którym już byliśmy 15 min. spóźnieni, wszędzie trawa, bagno, dziury, powalone drzewa, jebane kopruchy a wokół strumyk... Pierwszy raz w terenie złapałem mega wkurwa haha
"spoko, przejedźmy strumyk to tam wyżej jest wyjazd..." O kur..a dobry ze mnie aktor hahaha
Mam nadzieję, że nie odpadniesz bo większość osób co z nami śmiga to rezygnuje z dalszych spotkań :P
Siedzę w robocie i jak mi się wczorajszy wypad przypomina to śmieje się do monitora XD
Jaca/Daniken albo ktos inny w ornontowicach ok 21 ? Widzialem kurde jakas WR ale podejrzewam kogos z Was tak ze pisze tu / tylko po jaka cholere w ornie :D Srebno-niebieski kask ( chyba )
Na 99,9% wr tylko ja z sklepu wyjezdzalem i juz nie dalo rady dogonic ( dokladniej z Dino ;p )
Szemrane interesy :P
Jaca co by laska uwierzyła że załatwiałem "interesy" to chyba musiał bym jej wmówić że przeprowadzałem motocyklem ekspedycję naukową przez puszczę amazońską.
Trollu nie powiedziałeś mi ze mam całego ryja ujebanego z pyłu/błota ;]]]]]
Spowodowałem małe "poruszenie" wchodząc ujebany do knajpy w Chorzowie :]
A kobita... przyzwyczaja się o ile już się nie przyzwyczaiła :D
P.S. co do jazd to raczej nie odpadnę bo za dużo FUNu z tego mam ;)
Piekny napisał/a:Jaca świr!!!
-"Ja też, lecimy"...[godzine później]...
-"nie wiem pierwszy raz tu jestem ;D"Miał być szybki i czysty tjerror a wyszło k***a jak zwykle :]
Dzięki! :]Kurde to nie miało tak być XD Plan zakładał szybki przelot lasem a wyszło jak zawsze... Nie chciałem dzwonić i wkurzać Ciebie i laskę (domyślam się, że nie uwierzyła iż załatwiałeś interesy? XD ) więc przepraszam w tym miejscu za wczoraj haha :D Powiem Ci, że wesoło było do momentu, w którym już byliśmy 15 min. spóźnieni, wszędzie trawa, bagno, dziury, powalone drzewa, jebane kopruchy a wokół strumyk... Pierwszy raz w terenie złapałem mega wkurwa haha
"spoko, przejedźmy strumyk to tam wyżej jest wyjazd..." O kur..a dobry ze mnie aktor hahaha
Mam nadzieję, że nie odpadniesz bo większość osób co z nami śmiga to rezygnuje z dalszych spotkań :P
Siedzę w robocie i jak mi się wczorajszy wypad przypomina to śmieje się do monitora XD
Dukers napisał/a:Jaca/Daniken albo ktos inny w ornontowicach ok 21 ? Widzialem kurde jakas WR ale podejrzewam kogos z Was tak ze pisze tu / tylko po jaka cholere w ornie :D Srebno-niebieski kask ( chyba )
Szemrane interesy :P
Czyli to Ty leciałeś ? A pocisłeś potem w prawo czy na Orzesze ? Bo ja wyjechałem ( jak paczales to stal niebieski duzy transit ) to nigdzie Cie widac nie bylo, a najbardziej mnie dziwilo ze tak powoli jechales... Pierw myslalem ze to jedzie ten junak albo romet xd
Haha , czaicie jakby Jaca latał na romecie xD?
Strony Poprzednia 1 … 199 200 201 202 203 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.091 sekund, wykonano 56 zapytań