Odp: SM Terror - Podkarpacie
Mam nadzieje, że się ktoś odezwie. Kiedyś były pytania kto z rzeszowa, z kim polatać itd, ale nie było konkretnego tematu, teraz może poleci z górki :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam nadzieje, że się ktoś odezwie. Kiedyś były pytania kto z rzeszowa, z kim polatać itd, ale nie było konkretnego tematu, teraz może poleci z górki :)
nikt nie jeździ na podkarpaciu? może ktoś chętny na zlot w kamionce?
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/11/yu33.jpg/][/url]
Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]
Jutro moge polatac, jak pogoda dopisze.
no no może i coś z jutra by wyszło, zobaczymy... :)
russel
Wojtkuuu
Siemka wam Jestem z Trzciany koło Rze :)
Derbi senda to moje moto więc jak chcecie pośmigać to piszcie . Bo jestem bardzo chetny pośmigać z kims kto pokaże np. dobrą technike :) Lub poprostu razem pośmigać !
Russel to jak jesteś z Ropczyc to tak daleko nie masz :P
Jutro rano ustawimy sie w temacie ;)
no to dzisiaj mozemy gdzies poleciec, ale potem bo na razie szumi w głowie... :(
Ja jeśli coś to narazie sprzet w robocie :( Więc nw czy chcecie ze mną jeździć ale narazie nie dam rady
po obiedzie mozna sie styknać
Ja jeśli coś to narazie sprzet w robocie :( Więc nw czy chcecie ze mną jeździć ale narazie nie dam rady
jak zrobisz sprzet to jaki problem :)
russel pw
Panowie, nie wie ktoś kto lata na żółtej DRZ po Krośnie ?
codziennie przez krosno przelatuje ale nie widzialem, ani nie wiem.
russel, latasz przez Krosno ? Kiedyś można by razem gdzieś przelecieć, ja z Dukli jestem :). Tylko nie wiem czy jara cie latanie ze 125 ;/
Jak dla mnie nie ma problemu ze 125, jesli masz jakies fajne miejscowki, wcale nie mowie o zapieprzaniu po prostej (what the fuck? ;), najlepiej do wygłupów to ja jestem zawsze pozytywnie nastawiony :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 53 zapytań