Temat: Zlot supermoto.pl 2013
Zakładam temat bo coś nic nie widu ani slychu, ktoś się podejmuje? Mario może powtórka z tamtego roku? ;)
Chyba ze lecimy gdzieś na tor i dwa dni nakurwiamy :D
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zlot supermoto.pl 2013
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zakładam temat bo coś nic nie widu ani slychu, ktoś się podejmuje? Mario może powtórka z tamtego roku? ;)
Chyba ze lecimy gdzieś na tor i dwa dni nakurwiamy :D
mogę Wam załatwić po raz kolejny miejscówkę nad morze jeżeli byliby chętni ;)
No ja bardzo chetnie lipiec sierpien ale k***a z pogoda jest loteria a 3ci zlot sudety w desczu to juz przeginka bedzie...Nawet mnie juz ta pogoda wkurwia a oaza spokoju jestem ;)
W tym roku to ja już dałbym rade na sm w sierpniu . Jeżeli tolerujecie 'Młodszych kolegów ;)
No kutwa, że też muszę przepracować ten sezon. W następnym muszę polecieć na zlot, obowiązkowo.
Jestem za. A desz pod strzecha pedo beara to juz staje sie tradycja. Mario, czyn honory.
LC4 zostało i myślę, że jest w stanie dalej zrobić 2k km :D
Ale nic nie obiecuje bo różnie to bywa. Wstępnie jestem.
Maniek jak mnie z tą szkopską blokadą na 80km/h nie zostawili gdzieś w trasie to Ciebie na pewno będą tolerować ;]
A w tym roku też z chęcią wpadnę, ale już bez żadnej blokady :D
Ja bym proponowal termin w pierwszej polowie sierpnia. Z fusow wychodzi, ze sierpien ma byc ladniejszy niz lipiec.
Jeśli to będzie w okolicach 15 - 18 sierpień (długi weekend) to niestety odpadam... Wrzesień by spasował.
A gdzie miałoby się to odbyć?
Najprawdopodobniej Sudety jak dwa ostatnie.
Dokładniej to chyba było Niedźwiedzice, na mapach google znajdziesz.
mogę Wam załatwić po raz kolejny miejscówkę nad morze jeżeli byliby chętni ;)
Ja jestem za i chętnie w tą stronę dołącze, bo niestety ale większość z północnej czesci Polski nie poleci pod Wałbrzych na zlot. Była kiedyś tez propozycja o centralnej czesci kraju, wtedy frekwencja pewnie byłaby najwieksza.
No ja bardzo chetnie lipiec sierpien ale k***a z pogoda jest loteria a 3ci zlot sudety w desczu to juz przeginka bedzie...Nawet mnie juz ta pogoda wkurwia a oaza spokoju jestem ;)
Mario działaj... może i padać nawet od spodu :) Wole górski winkle w deszczu niż słońce na płaskim jak 12 latka mazowszu
Kula napisał/a:mogę Wam załatwić po raz kolejny miejscówkę nad morze jeżeli byliby chętni ;)
Ja jestem za i chętnie w tą stronę dołącze, bo niestety ale większość z północnej czesci Polski nie poleci pod Wałbrzych na zlot. Była kiedyś tez propozycja o centralnej czesci kraju, wtedy frekwencja pewnie byłaby najwieksza.
Jestem za. Troszkę słabo jechać z nad morza tak daleko...
A na północy też można trochę pojeździć :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zlot supermoto.pl 2013
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 81 zapytań