Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Kto dzisiaj był XR650 sm na torze poznań?
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 39 40 41 42 43 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kto dzisiaj był XR650 sm na torze poznań?
Przed sekunda na moscie Gdanskim widziany KTM LC4 w malowaniu Red Bull.
Dobrze,ze nie hamowal bo korek sie ciagnal az po Pragie.Ktos z forum?
Errata:
20:41-Wlasnie wraca i mija zolta DRZ
dziś przy fontannach w Wawie niebieskie Wr 250x? stałem z Gsx r k9 i Hornetem
Przyznać się, który to się przed chwilą lansował po ursynowie czarną (chyba) DRą na małych kołach i z niebieskim diodowym podświetleniem silnika? :D :D
Edit: w krótkich portkach rzecz jasna :)
własnie widziałem ładna wuerke na parkingu decathlon ( M1) ...czyja ?
Stolica, Aleja Armi Krajowej, dzisiał koło 18, zółte drz sm, kierownik, czarny kombiak + białe buty. Dobrze w koreczku pociskałeś.
Warszawa, Nałęczowska, widuje prawie codziennie kogos na czerwonym FMX z akcesoryjnymi wydechami. Jak ktos z forum, niech skrobnie, mam pytania odnosnie mojej FMX
Stolica, Aleja Armi Krajowej, dzisiał koło 18, zółte drz sm, kierownik, czarny kombiak + białe buty. Dobrze w koreczku pociskałeś.
To ja, spieszyłem się na treńk :-D
Warszawa, Nałęczowska, widuje prawie codziennie kogos na czerwonym FMX z akcesoryjnymi wydechami. Jak ktos z forum, niech skrobnie, mam pytania odnosnie mojej FMX
PW
Lublin, ul. Tomasza Zana, ciemne sm z dwoma wydechami, wydaje mi się ze to była xt 660 albo smc ale nie jestem pewien. Po chwili jakiś ktm mignął również z dwoma wydechami wydawało mi się że to 950 ale też nie jestem pewien :P
wydaje mi sie, ze widziales fmx, spotkalem go jakis czas temu
mowil, ze niema go na forum
dzisiaj 19:00 Lubla, między Twierdzą a Jasłem, czarny DUKE jadący w strone jasła w towarzystwie jakiegos plastika?
wczoraj - Bielsko Biała aprilia chyba 125 mineliśmy się :)
ja byłem dzisiaj na zana czarnąlc4
Wczoraj Rogów,ktoś wyjeżdżał z bocznej uliczki z bardzooo głośnym wydechem :) Nwm jakie moto bo dosyć daleko byłem :)
Strony Poprzednia 1 … 39 40 41 42 43 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 67 zapytań