1

Temat: sklep scigacz.pl opinie problemy

Czy ktoś kupował jakieś produkty w sklepie scigacz.pl. Odnoszę wrażenie, że ich dbałość o klienta może zaskoczyć nawet najmniej wymagających.

Honda XR650R w jedynej słusznej wersji SM - SXV Forks, Magura caliper
Honda CRF150F
Honda CRF70F na małych brudasach
Honda CRF50F na maleńkich brudasach

2

Odp: sklep scigacz.pl opinie problemy

Ja kupowałem u nich koszulkę wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Mogę polecić

3

Kupowałem u nich kask i przysłali niewłaściwy. Od momentu gdy lapnęli kasę zaczęły się schody z wymianą. Jeżeli coś ustalają to nie wywiązują się. Raz na cztery razy jak mieli oddzwonić to oddzwonili, na maile nie odpisują. Ogólnie mają rozbieżne wersje w samej firmie co do realizacji wymiany kasku na właściwy. Raz, że kurier odbierze kask, później że kask będzie dostarczony właściwy i od razu odebrany stary a finalnie, że żaden kurier nie został wysłany. Paczka miała zostać dostarczona do mnie specjalnym zamówieniem dzisiaj czyli w sobotę a nie została. Dziwne podejście do klienta, który zostawia u nich nie mało pieniędzy. Raczej nic więcej u nich już nie kupię.

Honda CRF150F

4

ja kupowałem koszulke - nie dość że długo czekałem to przyszła inna ale że była pilnie potrzebna na taplanie w błocie to już zostawiłęm ;]

SUZUKI DRZ 400 SM K6 ---> KTM 525 EXC SM

5

Ale im przynajmniej kask nie zaginął jak to miało miejsce w MOTO-AKCESORIA

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

6

Jeszcze piszą do mnie z pretensjami, że nie wysłałem paragonu razem z kaskiem tylko jego kopię i z tego powodu nie wyślą mi właściwego kasku. Na moje pytanie czy widziała Pani co jest na paragonie (niby było trzeba skorygować) uzyskałem odpowiedź, że nie bo ,,szef kazał" zasłaniając się regulaminem sklepu. Przeczytałem co na nim jest (właściwa nazwa kasku) po czym cisza - znaczy, czytała co jest na kopii i wielkodusznie powiedziała, że zrobi wyjątek i wyśle bez paragonu. Dziwne podejście bo wymiana nie ma nic wspólnego z regulaminem sklepu tylko z niezgodnością towaru z umową. Jak pisałem już wcześniej nie polecam.

Honda CRF150F

7

U mnie bez problemow... juz wiele razy kupowalem oleje i inne akcesoria.

8

U mnie też bez problemów...

9 Ostatnio edytowany przez vlo (2012-05-29 22:35:36)

dzisiaj przyszedł do mnie w końcu wyczekiwany kask (ten który miał być u mnie już w sobotę). sklep.scigacz.pl znowu mnie nie ,,zawiódł". otwieram paczkę a w niej wymieniony kask. problem w tym, ze została wymieniona rozmiarówka z M na L (nie wiem po co) a nie niewłaściwy model kasku. tak jak to powiedziała moja zona: pozostał kask w malowaniu w kwiatki z łysym muminkiem. tłumaczenie sklepu, że to zdążyło im się pierwszy raz. skomentowałem że jak to pierwszy raz przecież przysłaliście mi niewłaściwy kask już po raz drugi. niby do trzech razy sztuka. ciekawe co teraz wymyślą. a tak patrząc na sprawne działanie sklepu z boku to zastanawiam się jak oni wychodzą na swoje? ehh... pozostaje latanie przez następne dwa tygodnie w spadającym na oczy agv.

Honda CRF150F

10

vlo
szkoda gadać, powinieneś się chyba do nich wybrać osobiście i nakopać do ....
może wreszcie się obudzą

CRF 450 R Supermoto
http://www.bikepics.com/members/kcsport/

11

wlasnie dowiedzialem sie, ze wlasciwego kasku nie dostane przed weekendem (nie wiem czy wlasciwy kas to wogole bedzie). dlaczego? wlasciwa odpowiedz brzmi ... bo go nie wyslali jeszcze. ciekawe czy w ciagu miesiaca od kupna zdaza zrealizowac wlasciwie zamowienie. ciekawe czy kierownik da pracownikom/sobie po kieszeni za wielokrotne wysylanie niewlasciwego kasku?

Honda CRF150F

12

Zgłoś to do rzecznika praw konsumenta czy czegoś w tym stylu. Może uda się im wtedy wysłać ;)

CRF 450 R Supermoto
http://www.bikepics.com/members/kcsport/

13

Nie polecam.Zamówiłem część ,zapłaciłem i piątego dnia od złożenia zamówienia dostałem odpowiedż że status zamówienia zaniechany ponieważ nie ma na stanie.Możesz sobie czekać kilka dni żeby usłyszeć że nie mają towaru.Sklep który wystawia towar którego nie posiada.

14

Ja u nich kupowałem kufer i wysłali mi nie ten co trzeba. Wymienili bez problemów, może dlatego, że to przez allegro. Chciałem u nich kupić saszetkę GIVI T453B. Zmówiłem i po 4 miesiącach olałem temat.

Pozdrawiam,
Piotrek

15

u nich to zależy jak leży...

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw