1

Temat: Wspólne latanie po Wrocławiu?

Witam,
jak co roku pisze żeby zapytać czy byłby ktoś chętny na jakieś wspólne latanie po Wrocławiu. Może w tym roku się uda kogoś zwerbować bo jakoś w poprzednie sezony poszły na marne i jeździłem sam. Jest ktoś chętny do wspólnej jazdy? W grupie zawsze fajniej, szczególnie do katowania po mieście.

czekam na jakieś zgłoszenia

pozdo

potok

Ktm Duke II & Subaru Impreza WRX- moje fabryki adrenaliny ;)

2

Odp: Wspólne latanie po Wrocławiu?

moze spotkamy się na bazarze bo chyba w ten weekend ma być

Husaberg FS650
663 944 902 sms
UK 07907566238

3

O super,nawet nie wiedziałem ze to teraz w weekend. Pewnie ja napewno będę na bazarze. Jesteś pewny ,że to w ten weekend ?

4

jeszcze raz sprawdziłem  21/06/2009 tak podaje *Motocykl* nr.lipcowy
663 944 902 Hubert

Husaberg FS650
663 944 902 sms
UK 07907566238

5

Nie deklaruję się na wspólne latanie bo mam sprzęta na kostkach, ale chyba też się zjawię na bazarze - raczej dla towarzystwa bo kumpel będzie szukał szpejów do Afry.
No - chyba że znajdę przypadkiem płytę pod silnik do LC4...
pozdrawiam

6

Mak a kiedy bedziesz miał już sprzecik gotowy to moze uda sie nam skrzykanąć jakaś ekipie i polatać coś. Ostanio mijałem pare sprzętów supermoto ale akurat jechałem fura i nie mialem jak zagadać, pozatym w KTM w długołęce troche supermociaków stoi na serwisie więc ktoś musi na nich jeździć.

pozdro

7

W zeszłym tygodniu widziałem 3 sumo jadące razem Hallera. Jak na Wrocław to już spora grupa... Z tym że terror to my robimy większy jak lecimy z kumplami w teren.

Jeśli mój plan wypali to dopiero zimą jak pogonię VFR zaopatrzę się w sumo z prawdziwego zdarzenia - LC4 400 zostaje na kostkach bo wolę zainwestować kasę w nowy sprzęt niż dokupywać koła. Tak czy siak jeśli Duka nie sprzedasz to może uda się polatać wspólnie.

pozdrawiam

8

No właśnie coraz więcej lata supermotek. Szkoda ,ze tak mało grupowo z Wro, bo fajnie by było robić wspólny terror tak jak Warszawiacy.
No nic Mak jak będziesz już mial sprzęciwo jakieś to pewnie coś się polata.

pozdro

9

ja narazie   niemam jeszcze  motoru ale  mozemy sie ustawic na jakis  megggaaa terrorrr w bezsensie czy cos  wtym stylu .

;]

pozdroooooooo

10

Czesc jestem z okolic namysłowa(45km od wrocka) z chcecia zlapie kontakt z ludzmi na wspolne smiganie motorkiem.
Mam KTM 690 SUPERMOTO z 2007 roku.
Moje GG 5611211
Marek