Odp: Kalendarze Supermoto 2010
:D :D :D dzięki HACKER33 za kalendarz, jest super
pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarze Supermoto 2010
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
:D :D :D dzięki HACKER33 za kalendarz, jest super
pozdrawiam
KALENDARZE 2011
Zapytałem się dzisiaj kolegi który prowadzi drukarnię o ofertę na kalendarz ścienny i sprawa wygląda następująco.
Nie ma problemu z wydrukowaniem czegoś takiego z tym, że trzeba zamówić minimum 100 sztuk!
Mniejszym nakładem się po prostu nie opłaca.
Kalendarz formatu A3 ze zdjęciami na obu stronach kartki ze sprężynką kosztowałby 39,78 zł netto.
Przy 200 sztukach 22,80 zł netto.
Sam projekt wykonuje grafik w drukarni i jest to wliczone w cenę. Czyli my dajemy zdjęcia a grafik szykuje kilka projektów, wybieramy jeden i drukujemy.
Oczywiście patrząc na ilość czynnych członków forum powątpiewam aby udało nam się sprzedać 100 kalendarzy.
hacker33: będzie zrobione a projekt wykonamy sami żaby wyglądał jakoś, crazy ma kontakty w świecie grafików (HAHA), narazie nie ma co bić piany bo czasu dużo :-)
Ja się piszę na kupno na 100%
KALENDARZE 2011
Oczywiście patrząc na ilość czynnych członków forum powątpiewam aby udało nam się sprzedać 100 kalendarzy.
Wiary więcej w ludzi!!!! Też mi się wydaje że zainteresowanie będzie ( tak na oko 12 sztuk) :) . Jak będzie trzeba to kupimy po parę sztuk :D . A resztę się sprzeda na [url=http://www.supermoto-central.com]www.supermoto-central.com[/url] i na allegro. :lol:
Może trzeba już założyć temat Casting do kalendarza forumowego 2011? Też mam jednego grafika w rodzinie więc może kilka projektów będzie i wybierzemy najlepszy.
myśle optymistycznie i po tym sezonie może nie będzie popytu na 12 szt tylko wzrost 100% - 24 szt :lol: :lol: :lol:
Ja też się pisze na taki kalendarz i nie chce nic obiecywac ale pogonie też troszkę kalendarzy u siebie mimo iż temat supermoto to egzotyka i nadal padają pytania typu: a dlaczego ta crossówka ma takie małe koła i łyse opony? :lol:I Branża i ludzie muszą dojrzec do tematu SM, nic na siłę ale myślę że wszystko idzie w dobrym kierunku :D
mcienki wpadne w tym tygodniu do Ciebie pogadać bo się strasznie nagrzałem na SXV i chyba sprzedaje huski i jade do niemców po fure
i ja bym chętnie nabył takie kalendarium
Ciekawe kto wyłoży te 4500zł ?? :lol:
mcienki wpadne w tym tygodniu do Ciebie pogadać bo się strasznie nagrzałem na SXV i chyba sprzedaje huski i jade do niemców po fure
Zapraszam, jeśli chodzi o sxv to bardzo mało na rynku wtórnym a nowa ma cenę z kosmosu( na rok 2010 ok 45tyś), najwięcej sprzedano w itali i UK. Może tam coś znajdziesz
A już myślałem że Mcienki napisał:
Ja wyłoże kasę na ten kalendarz, no problem :lol:
...bo się strasznie nagrzałem na SXV...
wcale się nie dziwie
A już myślałem że Mcienki napisał:
Ja wyłoże kasę na ten kalendarz, no problem :lol:
nie powiedziałem nie... :lol:
No to w nagrodę masz to:
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarze Supermoto 2010
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 73 zapytań