Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Male kola? Gdzie start?
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 450 451 452 453 454 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Male kola? Gdzie start?
Male kola? Gdzie start?
Temat mały to i małe koła start pod maczkiem na Rzymowskiego - (obserwujemy pogodę)
DZiś o 17;30 startujemy odemnie z garażu w stronę góry
gałka napisał/a:Czy ktoś coś planuje na niedzielę?
Taka turystyka jest planowana [url]http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,22,20.9412500,51.8876800?l=2a15fc4a020fb616[/url] (przez wszystkie możliwe do przejachania krzaki) start ok 10 - szukamy navigatora mapy - podobno majkmen jest najlepszy :-)
P.S. Przy okazji możan kupić, obejrzeć auto na giełdzie albo inne stringi.
Małe/duże koła?
Ile czasu planujecie no objechanie tego?
PS
W Kampinosie jest podobno mnóstwo krzaków :)
Panowie i Panie macie punkt startowy i godiznę - ktoś chce przeyjechać i pojechać przyjedziee - gdzie pojedziemy to się okaże co za różnica ważne żeby jezdzić - po co te setki pytań (duże koła małe bez różnicy znajac nas to i tak wiecie że wpierdzielimy się w każde możliwe i smieszne bagno)
Dziś jak ktoś jest zaintersowany 17:30 startujemy z Bokserskiej przelocik do Góry Kalwarii
P.S> Sarar nie mam pojęcia wez wolne od żony jak ja i po problemmie - masz mniej czasu to odbijesz wcześniej (po etapie Suchy las - Magdalenka) no problem
(duże koła małe bez różnicy znajac nas to i tak wiecie że wpierdzielimy się w każde możliwe i smieszne bagno)
Oj, uwierz że jest mega różnica. W moich oponach kostki na asfalcie w chwilę się wyrywają.
hermes napisał/a:(duże koła małe bez różnicy znajac nas to i tak wiecie że wpierdzielimy się w każde możliwe i smieszne bagno)
Oj, uwierz że jest mega różnica. W moich oponach kostki na asfalcie w chwilę się wyrywają.
Kto mówi że cały czas po asfalcie - etap - Rzymowskiego - do Suchego lasu to raczej mniej asfaltu ;-)
A czemu na małe nie zmienisz>???
A czemu na małe nie zmienisz>???
Bo ostatnio spodobało mi się latanie na duzych kołach :)
Będę w kontakcie, jak coś to dołączę gdzieś na Krakowskiej.
Sarar jakie masz te kostki i bys fotki podeslal jak sie wyrywaja, bedzie wiadomo jakich nie kupowac
Sarar jakie masz te kostki i bys fotki podeslal jak sie wyrywaja, bedzie wiadomo jakich nie kupowac
Dzisiaj wrzucę :P
Super :) I'm in :) Tylko, Psze Pana Moderatora, czy mogę zamówić ostatnie miejsce w stawce, żebym się nie musiała z Figielkiem kłócić na starcie? :D
gałka napisał/a:Czy ktoś coś planuje na niedzielę?
Taka turystyka jest planowana [url]http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,22,20.9412500,51.8876800?l=2a15fc4a020fb616[/url] (przez wszystkie możliwe do przejachania krzaki) start ok 10 - szukamy navigatora mapy - podobno majkmen jest najlepszy :-)
P.S. Przy okazji możan kupić, obejrzeć auto na giełdzie albo inne stringi.
To w niedzielę będę na was czekał w Pęcicach. Taki jest plan. Jak coś będę dzwonił.
Tylko od razu mówię, że mam prędkość przelotową na poziomie 80-90km/h :/
Super :) I'm in :) Tylko, Psze Pana Moderatora, czy mogę zamówić ostatnie miejsce w stawce, żebym się nie musiała z Figielkiem kłócić na starcie? :D
Pierwsza część tego co napisałaś to jakbym prowadził korespondencje z Saturatorem ;-) co do drugiej to
jedizesz pierwsza od końca-patrząć z tyłu bo jako jedyna uczysz się mapy ;-)
To w niedzielę będę na was czekał w Pęcicach. Taki jest plan. Jak coś będę dzwonił.
Wiesz gdzie jest tajemniczy cmentarz na Pęciach -? Tam się spotkamy jak turystyka to turystyka
Rozumiem że dziś nikt poza stałą ekipą ?
Ta niedziela to jakaś celowa akcja? Rozumiem, że asfalt na mapie tylko poglądowo bo inaczej wieje nudą ;)
Nastawiłem się na chopki na Wawrze, bo całego dnia to raczej nie będę miał, ale jak już to dołączę do brygady w Łosiu.
A co Ty, przełożenia zmieniłeś? Gumować się uczysz? ;)
Taki kupiłem...
Strony Poprzednia 1 … 450 451 452 453 454 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.098 sekund, wykonano 37 zapytań