1

Temat: Jakie Supermoto?

Mam pytanie, jakie supermoto wybrać na zawody? Oraz jakie zawody się bardziej opłacają 250-450 czy OPEN? Które są częściej organizowane, które mają większą widownie itp. Najlepiej jakbyście powiedzieli jakie supermoto do klasy 450 a jakie do OPEN. Mam na oku Husqvarna smr 610 ale nie wiem czy nie będzie za słaba na OPEN.

2 Ostatnio edytowany przez gierwi (2010-01-14 21:02:54)

Odp: Jakie Supermoto?

Zawody są w tym samym miejscu i czasie jak w greckiej tragedii :) .
Moim zdaniem jeśli chcesz się pościgać do upadłego(może to niezbyt dobre porównanie) to wybierz 450. Możesz startować na niej także w wyższej klasie. Tym sposobem masz 4 wyścigi dziennie.
A najbardziej opłacają się te zawody które wygrałeś. Wszystkie inne się nie opłacają. Ale zabawa może być niezła tak czy owak.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3

Jakie supermoto polecasz? twoim zdaniem musi być koniecznie fabryczne supermoto?

4

Zależy czy chcesz korzystać ze swojego moto tylko do wyścigów, czy także na ulicę. Kup taki motocykl na który Cię stać, i nie będzie Cię ograniczał strachem przed uszkodzeniem.
Nie polecę Tobie nic konkretnego,  bo sam się nie ścigam (na razie), ale na stronie [url=http://www.supermoto.pl]www.supermoto.pl[/url] są zdjęcia które mogą pomóc.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

5

Socho napisał/a:

Jakie supermoto polecasz? twoim zdaniem musi być koniecznie fabryczne supermoto?

Częściej padają pytania ''czy może być fabryczne'' :cool:  bo większość wyścigowych  Supermoto to przerabiane crossówki albo tuningowane fabryki(ale to już inna bajka, można powiedzieć że z poza PL) ale jak pokazał Karol- można zwyciężać na fabryce  :)

A co do konkretnej marki, modelu to podaj budżet i przeznaczenie(tak jak kolega wcześniej wspomniał- czy moto ma być na ulice i czasem na tor czy tylko na tor. Na pewno coś Ci doradzimy

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

6 Ostatnio edytowany przez jareks (2010-01-14 19:27:12)

Cytat:Oraz jakie zawody się bardziej opłacają 250-450 czy OPEN?

W sensie finansowym  :) ?

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`

7

Socho napisał/a:

.......... Mam na oku Husqvarna smr 610 ale nie wiem czy nie będzie za słaba na OPEN.

:D  hm <mysli> Mam do sprzedania Huśke Smr 510 i wystaczy ci napewno  :cool:  na tor i miasto więc masz złoty środek !!!

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

8

Supermoto w moim przypadku będzie przeznaczone na tor i na ulice częściej na ulice.

9

Kup w takim razie OPEN: Huska, Husaberg FS 650 E albo KTM 625 SMC. Husaberg w ostatnim Supermoto International Magazine został oceniony bardzo wysoko. Mega petarda na ulicę i tor.

10

jeśli chcesz HUSKE 610 to mam do sprzedania i oddam w dobrej cenie ale nie za darmo... 512330846