1

Temat: ktm 690 smc r

Witam!
chcialbym kupic takiego ktma jak w temacie i pytanie do was gdzie tego szukac bo na alegro i otomoto jest malo w zasadzie wogole ,mobile jest ale niemcy maja duze przebiegi ja chce kupic z jak najmniejszym moze glupia teoria ale tak sobie wymyslilem.
napewno malowanie ostatnie czyli 2012 nie pomaranczowy nie bialy tylko z miedzianymi kolami i lagami czyli R o ile dobrze mowie.
napewno chcialbym miec takie dodatki jak wydech moze byc sam koncowy filtr lub ten kit evo 1 z mapa itp kraszpady ktma ,lusterka male na kierownice to widzialem sa na ladrogo za 100zl kierunki i przerobka mocowania rejestracji ,oslona pod silnik ,nie wiem z takich mniejszych rzeczy ktore poprawiaj wyglad jakies kolorowe dekielki na filtr oleju itp.
czy wogole jest sens kupowac nowy motor ? nie mam tyle pieniedzy ale tak sie pytam ( gdyby ktos nie kupowal nowych nie bylo by nigdy uzywanych ) bo teraz na alegro jest jeden jako demo za 33800 a nowy w okolicach 37 -36 w niemiczech sa tansze niz w polsce pytalem dilera ktma i nie wiedza czemu mowie o nowkach. teraz byl na alegro za 29tysiecy z przebiegiem 954km niby przewrocony bo przeciez nikt do polski calego motoru z niemiec nie przywiezie za taka cene ale juz go nie ma wiec poszedl.byl goly mial tylko mocowanie rejestracji.kiedys jeszcze pamietam jakies pol roku temu byl za 34tysiace z dodatkami za 6000 tys z przebiegiem 500km z warszawy zaluje do dzisiaj ze go nei kupilem .mial calego akrapa kraszpady filtr i pisal ze jakies biegi mial odblokowane (nie wiem o co chodzi ale robili mu to w salonie 4 i 5 chyba ale pewny nie jestem).aha byl kiedys za 25tys 2012 z francji z przebeigiem 1800 km lusterko kierunek i handbar uszkodzony i tez poszedl. ale za 25 jakby kupic zostaje 10tysiecy na wyprowadzenie i dodatki.nei wiem czy dobrze mysle
co proponujecie zrobic i o jakich cenach musze myslec.
pozdrawiam laowy

2

Odp: ktm 690 smc r

[url]http://forum.supermoto.pl/topic24181-s-ktm-690-smc-r-z-2012-r.html[/url]
pierwszy z brzegu w dziale "Giełda" :)

3

Tak wypasionego SMCRa jak sprzęt PRELUDE nie znajdziesz, 1wł, kupiony w salonie, MASA dodatków od pierdół po konkretne dodatki. Powodzenia w negocjacjach! Jeszcze Koso chyba swojego SMCRa sprzedaje, ale wieje gimbazą a nie dobrym dealem, bo "przymierza" się do sprzedania. 

[url]http://tablica.pl/oferta/ktm-690-smc-r-supermoto-ideal-od-zapalenca-CID5-ID2YLGx.html#70cc04b522[/url]     - Sprzęt Koso

Yamaha WR 250F - chyba się starzeje.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.

4

bardzo dziekuje za te informacje i linki .napiszcie jak mozecie co warto zalozyc i ile trzeba zaplacic za egzemplarz juz zrobiony lub taki do wyprowadzenia. pierszy link widzialem odrazu ale mi takei dodatki niepotrzebne naprawde jestem amatorem i ten moto ma byc do jazdy z kolega po miescie i poza nim w okolicach wroclawia. jeszcze jedno ten sprzet koso ma raczki z tylu takie czarne i ten z francji tez mial reszta nie ma ja wlasnie chce ich nie miec a widzialem ze takei wystepuja w wersji enduro czy to wychodzi seryjnie na dany kraj czy jest domontowane ?
pozdr

5 Ostatnio edytowany przez PRELUDE2000 (2013-06-01 19:38:48)

Rączki z tyłu są w standardzie w pudle, możesz życzyć sobie by zostały założone lub nie, podobnie jak ze stelażami do stopek pasażera. Ja nie miałem takiej potrzeby i prosiłem by ich nie zakładać bo i tak nigdy nie latałbym z plecaczkiem.

6

velkurczak napisał/a:

Tak wypasionego SMCRa jak sprzęt PRELUDE nie znajdziesz, 1wł, kupiony w salonie, MASA dodatków od pierdół po konkretne dodatki. Powodzenia w negocjacjach! Jeszcze Koso chyba swojego SMCRa sprzedaje, ale wieje gimbazą a nie dobrym dealem, bo "przymierza" się do sprzedania. 

[url]http://tablica.pl/oferta/ktm-690-smc-r-supermoto-ideal-od-zapalenca-CID5-ID2YLGx.html#70cc04b522[/url]     - Sprzęt Koso

Koso był też na tyle miły, iż wstawił swój sprzęt do działu "nieciekawe" (choć sama logika postępowania jest ciekawa)
[url]http://forum.supermoto.pl/post144440.html#p144440[/url]

Suzuki Bandit 600 -> SMC 690

7

tak to wlasnie ten z francji za 25900 byl bez lusterka bez kierunku i bez jednej oslonki na tlumiku .stal troche ale zniknąl pewnie z czasem wyplynie

8

owszem wstawiłem dopóki go nie obejrzałem na własne oczy, po zdjęciach wyglądał dośc kiepsko lecz po wyczyszczeniu wygląda jak nowy i chłopaki z bemowa myślę że potwierdzą, zresztą lagi koło i rama była sprawdzana laserowo.

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

9 Ostatnio edytowany przez alowy (2013-06-01 20:30:25)

koso przepraszam ze zapytam ty sprzedajesz wlasnie ten z francji co kolega wyzej dal link ?
aktualnie na aledrogo jest tylko to
[url]http://otomoto.pl/ktm-smc-690-smc-r-2013-1000-km-M3666496.html[/url]
cena nie powala bo lepiej dolozyc i miec nowke nowke a nie zmeczony przez jakis demo jezdzcow.
a tak to deficyt totalny .

10

Ale sprytne gmole dorobione w tej testówce.

11

PRELUDE2000 napisał/a:

Ale sprytne gmole dorobione w tej testówce.

I jakie piękne ;]

SMCR AKR

12

panowie wlasnie cos takiego mi sie marzy z takimi dodatkami
[url]http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/ktm-690-smc-r-akrapovic-perleberg/179774229.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=4&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.modelDescription=690+smc&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&negativeFeatures=EXPORT[/url]

co sadzicie

13

pitolenia będzie jak zwykle dużo, a efekt mizerny.
Takiej sztuki jak u Preluda nie znajdziesz ani w kraju, ani za miedzą

rmz 250
gas gas txt 250

14

alowy napisał/a:

panowie wlasnie cos takiego mi sie marzy z takimi dodatkami
co sadzicie

Preluda lepszy, bliżej, pewniej i z rejestracją nie będzie pierd...enia ale chyba lubisz sobie życie utrudniać.

DRZ400SM, KTM 990 ADV

15

Ja radziłbym Ci ukrócić trochę wymagania, bo prędko nie kupisz nic, jeśli nie weźmiesz od Preluda. Od niego miałbyś pewny sprzęt i wiele osób na pewno może to potwierdzić.

Kawasaki KX250F