Temat: ktm 690 smc r
Witam!
chcialbym kupic takiego ktma jak w temacie i pytanie do was gdzie tego szukac bo na alegro i otomoto jest malo w zasadzie wogole ,mobile jest ale niemcy maja duze przebiegi ja chce kupic z jak najmniejszym moze glupia teoria ale tak sobie wymyslilem.
napewno malowanie ostatnie czyli 2012 nie pomaranczowy nie bialy tylko z miedzianymi kolami i lagami czyli R o ile dobrze mowie.
napewno chcialbym miec takie dodatki jak wydech moze byc sam koncowy filtr lub ten kit evo 1 z mapa itp kraszpady ktma ,lusterka male na kierownice to widzialem sa na ladrogo za 100zl kierunki i przerobka mocowania rejestracji ,oslona pod silnik ,nie wiem z takich mniejszych rzeczy ktore poprawiaj wyglad jakies kolorowe dekielki na filtr oleju itp.
czy wogole jest sens kupowac nowy motor ? nie mam tyle pieniedzy ale tak sie pytam ( gdyby ktos nie kupowal nowych nie bylo by nigdy uzywanych ) bo teraz na alegro jest jeden jako demo za 33800 a nowy w okolicach 37 -36 w niemiczech sa tansze niz w polsce pytalem dilera ktma i nie wiedza czemu mowie o nowkach. teraz byl na alegro za 29tysiecy z przebiegiem 954km niby przewrocony bo przeciez nikt do polski calego motoru z niemiec nie przywiezie za taka cene ale juz go nie ma wiec poszedl.byl goly mial tylko mocowanie rejestracji.kiedys jeszcze pamietam jakies pol roku temu byl za 34tysiace z dodatkami za 6000 tys z przebiegiem 500km z warszawy zaluje do dzisiaj ze go nei kupilem .mial calego akrapa kraszpady filtr i pisal ze jakies biegi mial odblokowane (nie wiem o co chodzi ale robili mu to w salonie 4 i 5 chyba ale pewny nie jestem).aha byl kiedys za 25tys 2012 z francji z przebeigiem 1800 km lusterko kierunek i handbar uszkodzony i tez poszedl. ale za 25 jakby kupic zostaje 10tysiecy na wyprowadzenie i dodatki.nei wiem czy dobrze mysle
co proponujecie zrobic i o jakich cenach musze myslec.
pozdrawiam laowy