Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
joł joł. Wie ktoś jak się wrzuca filmy na YT? Trzeba to jakoś kompresować, czy strona robi to sama? Wczoraj w nocy próbowałem, ale wyskoczyło mi 10h do końca i zaniechałem
gas gas txt 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 131 132 133 134 135 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
joł joł. Wie ktoś jak się wrzuca filmy na YT? Trzeba to jakoś kompresować, czy strona robi to sama? Wczoraj w nocy próbowałem, ale wyskoczyło mi 10h do końca i zaniechałem
Chlopaki zlozylem sprzet i wrzucam bieg na sprzegle i mi moto ciagnie do przodu. Teraz pytanie czy linke mam bardziej naciagnac? Czy popuscic?
metys ile wazy ten filmik ? i jakiej predkosci masz łącze? YT sam zmienia format
Panowie ma ktoś z forum duke'a 125 na jakiś modach?
metys ile wazy ten filmik ? i jakiej predkosci masz łącze? YT sam zmienia format
mam kilka plików w formacie mp4. Waga od 1.6-3.5 GB więc są zajebiście ciężkie
czarnysm610 napisał/a:metys ile wazy ten filmik ? i jakiej predkosci masz łącze? YT sam zmienia format
czyli wina łącza - bo nie ważą wiele
Pany jak to jest z płaceniem podatku od sprzedaży pojazdu przed upływem pół roku ? jak to wygląda, bo niestety księgowa niedostępna przez tydzień.
nie jestem komputerowcem, ale krótki filmik 3 i pół giga bajta to nie jest wiele?
Pany jak to jest z płaceniem podatku od sprzedaży pojazdu przed upływem pół roku ? jak to wygląda, bo niestety księgowa niedostępna przez tydzień.
Ja sprzedasz w takim czasie i na tym zarobisz masz obowiązek to zgłosić i opłacić podatek od dochodu.
Jednym słowem płacisz tylko wtedy kiedy na umowie(teraz gdy sprzedajesz) będzie kwota wyższa niż kiedy wcześniej kupowałeś pojazd.
Jak będzie taka sama lub niższa niż na poprzedniej umowie oczywiście nie musisz nic zgłaszać i płacić bo przecież nie zarobiłeś... :)
metys napisał/a:czarnysm610 napisał/a:metys ile wazy ten filmik ? i jakiej predkosci masz łącze? YT sam zmienia format
u mnie 1GB (około 5 min filmik)szło ponad 3 godz- neostrada 6mega. Oddnosnie wagi to jakiej dlugosci sa filmiki? zrenderowanie do innego formatu(ktory obsluguje YT) zmniejszyło by wage ale niektore formaty pogorsza jakosc. Najlepiej to wlacz na noc i rano filmik zaladowany bedzie ;]
PS: nie wiem czemu przy wrzucaniu YT przyjmuje pliki tylko w niektorych formatach skoro i tak zmienia je na jakis tam swoj skompresowany zapewne
Krótka piłka - odczuję dużą różnicę zmieniając swój gumowy przewód hamulcowy na oplot hela? Niby głupie pytanie, ale chcę mieć pewność.
jeśli jeździsz szybko i dużo hamujesz przodem to zdecydowanie tak. Jeśli tak jak 90% tego forum jeździsz tylko na gumie, to nie ma sensu
W przeciwieństwie do reszty forum, jeżdżę tylko na przednim :P nie no, bo dziś przejechałem się duke'em i jest spora różnica pomiędzy hamulcami, mimo że KTM dysponuje 4 tłoczkowym zaciskiem.
Tak więc do katowania stoopali warto?
aż sto pali? W takim układzie warto:)
Dzięki!
Strony Poprzednia 1 … 131 132 133 134 135 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.091 sekund, wykonano 49 zapytań