Temat: Witam :)
Jestem Darek posiadam honde cr 125 :) jestem jak narazie poczatkujacy ale staram sie troche po smigac :) pozdro
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jestem Darek posiadam honde cr 125 :) jestem jak narazie poczatkujacy ale staram sie troche po smigac :) pozdro
Cześć :)
Siemankoo ;)
A gdzie jest Giersik i jego Powitac ;)?? Oraz nabijanie postow w przywitalni. Jak na moje jic ciekawego nie ma do powiedzenia to choc tu musi sie wykazac a pozniej w Gimbazie bryluje ilema postow na forum!!
Witaj Darku na cr-ku:)
A gdzie jest Giersik i jego Powitac ;)?? Oraz nabijanie postow w przywitalni. Jak na moje jic ciekawego nie ma do powiedzenia to choc tu musi sie wykazac a pozniej w Gimbazie bryluje ilema postow na forum!!
mylisz się panie! Giersik to nie człowiek, tylko zwykły program komputerowy, który został stworzony do "przywitań".
Gdyby był człowiekiem, to miałby też ludzką moralność i po przeczytaniu tych i wcześniejszych uwag na pewno by się opamiętał:)
Metys idę w zaparte żeby nabić sobie więcej postów niż Maniek ma żetonów z pokemonami ... a do tego mi jeszcze daleko ;)
Metys idę w zaparte żeby nabić sobie więcej postów niż Maniek ma żetonów z pokemonami ... a do tego mi jeszcze daleko ;)
osobiście nic do Ciebie nie mam, ale pogrążasz się chłopie na tym forum:)
Dobra to odpuszczam z przywitalnią ;) Jak Was to kuje w oczy to zrobię to dla dobra ogółu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam :)
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 80 zapytań