1

Temat: Witam :)

Jestem Darek posiadam honde cr 125 :) jestem jak narazie poczatkujacy ale staram sie troche po smigac :) pozdro

2

Odp: Witam :)

Cześć :)

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..

3

Siemankoo ;)

4

A gdzie jest Giersik i jego Powitac ;)?? Oraz nabijanie postow w przywitalni. Jak na moje jic ciekawego nie ma do powiedzenia to choc tu musi sie wykazac a pozniej w Gimbazie bryluje ilema postow na forum!!

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

5

Powitać ;)

6

Witaj Darku na cr-ku:)

maniek-rr312 napisał/a:

A gdzie jest Giersik i jego Powitac ;)?? Oraz nabijanie postow w przywitalni. Jak na moje jic ciekawego nie ma do powiedzenia to choc tu musi sie wykazac a pozniej w Gimbazie bryluje ilema postow na forum!!

mylisz się panie! Giersik to nie człowiek, tylko zwykły program komputerowy, który został stworzony do "przywitań".
Gdyby był człowiekiem, to miałby też ludzką moralność i po przeczytaniu tych i wcześniejszych uwag na pewno by się opamiętał:)

rmz 250
gas gas txt 250

7

Metys idę w zaparte żeby nabić sobie więcej postów niż Maniek ma żetonów z pokemonami ... a do tego mi jeszcze daleko ;)

8

Giersik napisał/a:

Metys idę w zaparte żeby nabić sobie więcej postów niż Maniek ma żetonów z pokemonami ... a do tego mi jeszcze daleko ;)

osobiście nic do Ciebie nie mam, ale pogrążasz się chłopie na tym forum:)

rmz 250
gas gas txt 250

9

Dobra to odpuszczam z przywitalnią ;) Jak Was to kuje w oczy to zrobię to dla dobra ogółu.