Odp: BLUZA SUPERMOTO 2013r
Jak tam :)?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Strony Poprzednia 1 … 62 63 64 65 66 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak tam :)?
Jutro bluzy wychodza z drukarni. Potem 2 dni na uszycie. Czwartek powinienem je odebrac.
piątek i sobotę pakować- potem relaks na moto, niedziele odpoczywać a poniedziałek wysyłać więc do następnego piątku wszyscy powinni wyczekiwać listonosza :)
piątek i sobotę pakować- potem relaks na moto, niedziele odpoczywać a poniedziałek wysyłać więc do następnego piątku wszyscy powinni wyczekiwać listonosza :)
Pięknie to rozpisałeś :D
Jutro bluzy wychodza z drukarni. Potem 2 dni na uszycie. Czwartek powinienem je odebrac.
Nareszcie jakieś dobre info ;) Bo na razie zalewają mnie same lipne informacje :D
I jak tam ? Masz już u siebie na stanie ? : )
Dukers coś ty taki niecierpliwy?;D
dajcie chłopakowi żyć :) ... będą to będą ... na golasa latacie ? :) ...
.... ciekawe któremu by się chciało to wszystko ogarniać ? i jeszcze odpisywać na ciągłe "już ? już ? no kiedy ? " :)
Dukers coś ty taki niecierpliwy?;D
Kobita nie cierpliwą jest... :D Haha.
Tak pytam tylko - nie linczujcie :)
dajcie chłopakowi żyć :) ... będą to będą ... na golasa latacie ? :) ...
.... ciekawe któremu by się chciało to wszystko ogarniać ? i jeszcze odpisywać na ciągłe "już ? już ? no kiedy ? " :)
Na golasa to nieee ;D Ale tak się pytam, ciekawska natura... ;p Bo puki bluz nie ma tym zimno jest może jak dojdą to się ciepło zrobi >.<
Ps: przecież go nie męczę dziennie, ani nie zmuszam do natychmiastowych odpowiedzi - chill out jak pisałem wcześniej ;]
Aż zapomniałem ,że oczekuję na bluzę , dzięki za przypomnienie Dukers :)
Więc jak tam produkcja ? Wiadomo co ?
Dzisiaj wieczorem odbieram. Postaram sie spakowac zeby w poniedzialek wyslac, ale nie obiecuje na 100%. W przyszlym tygodniu na bank dostaniecie, czybe ze mnie KAT styra, albo auto potraci :)
czybe ze mnie KAT styra, albo auto potraci :)
to po slasku ?;p
Jak dla mnie to po polsku
Chłopak jest z Łodzi - wiec po łódzku. Tłumaczę na język polski, literacki:
"Chyba że mnie mój motocykl KTM wymęczy, lub wypadek z udziałem auta na nim będę miał..."
przecinek nie w tym miejscu // grammar nazi: off
Pięknie czyli na urodziny odpalę nowe moto w nowej bluzie :) Jak masz je już u siebie to bez ciśnienia trochę polataj na kacie trochę powysyłaj i jakoś to będzie !
Strony Poprzednia 1 … 62 63 64 65 66 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 69 zapytań