Temat: witam
warszawa bmw 650 x moto, pozdrawiam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » witam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
warszawa bmw 650 x moto, pozdrawiam.
cześć
Siema.
cześć
Siema :D
cześć
Pochwal się sprzętem bo nikt tutaj takiego chyba nie ma :)
Witaj!, jak w listopadzie byłem w stolicy pierwsze moto jakie zobaczyłem to własnie bmw x-moto, moze to nawet byłeś Ty kolego. Ładny sprzęt
cześć
Pochwal się sprzętem bo nikt tutaj takiego chyba nie ma :)
witam
zauważyłem, że to raczej rzadkość, w wawie chyba nie widziałem nikogo na nim.
szukałem sm i trafił się bmw, chociaż już właściwie byłem zdecydowamy na ktm 690 smc (ew. Husq smr 510)
to moje pierwsze sm tak więc raczej nie spodziewajcie się fachowych informacji (przejechałem się wczesniej jedynie kilka razy na Husq smr 450 i Apri Drosod 750).
Ze zdjęć bym go nie kupił ale na żywo wygląda naprawdę całkiem nieźle (byłem zaskoczony różnicą), teraz wydaje mi się piękny :). Dane techniczne łatwo sprawdzić; 53 km nie powala ale na miasto naprawdę wystarcza (waga 147). chyba doszło kilka KM po wymianie tłumika na LeoVin. jak to w bmw perfekcyjna jakość wykonania. motocykl przejechał 6000 dopiero więc ma prawo być ok ale mimo wszystko to robi wrażenie (żadnych, nawet drobnych usterek, raz się tylko obluzowała klema od akum). mam wrażenie że zawieszenie jest dość miękkie jak na sm co sprawdza się na naszych ulicach, na torze pewnie gorzej.
no, to się rozgadałem...
pozdrawiam
Witaj!, jak w listopadzie byłem w stolicy pierwsze moto jakie zobaczyłem to własnie bmw x-moto, moze to nawet byłeś Ty kolego. Ładny sprzęt
cześć, raczej na pewno to byłem ja, rozmawialiśmy chwilę na marszałkowskiej :) chwaliłeś się KTM'em (?) o ile dobrze pamietam
Witam i pozdrawiam właściciela kolejnego egzotyka :D
SIemanko :)
cześć ^^
Witam :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » witam
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 87 zapytań