Odp: Witam Wszystkich,
Nie moge sie doczekać...
Mam tylko nadzieje, ze jak przyjdą pierwsze ciepłe dni, to ze tej mendzie też sie bedzie chcialo polatać i zapali :) bo jest dość kaprysna niczym kobieta :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam Wszystkich,
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie moge sie doczekać...
Mam tylko nadzieje, ze jak przyjdą pierwsze ciepłe dni, to ze tej mendzie też sie bedzie chcialo polatać i zapali :) bo jest dość kaprysna niczym kobieta :)
Ps. Rocznik 70 nigdy się nie zestarzeje!! Ale i tak jesteś młodzian .hehe.. U nas (supermoto pl.) rozpiętość wiekowa to przedział od 20 do 45lat
No to zostałem oficjalnie pociśnięty.
U nas (supermoto pl.) rozpiętość wiekowa to przedział od 20 do 45lat. Dodam że bez względu na wiek... każdy wsiadając na SM dostaje małpiego rozumu. :D :P
No dzięki za odmłodzenie mnie na koniec roku.
dukeSebo napisał/a:U nas (supermoto pl.) rozpiętość wiekowa to przedział od 20 do 45lat. Dodam że bez względu na wiek... każdy wsiadając na SM dostaje małpiego rozumu. :D :P
hehe Spoko Gierwi drobnostka ;)
W tym jedynym dniu w roku... masz prawo poczuć się szczególnie wyjątkowo.
Ps. Chcesz powiedzieć że ja kończąc w czerwcu 37 lat hm... mogę się czuć młodzianem? :D
Przedział wiekowy o którym mówiłem to grupa terrorystów z Masterem Jackiem na czele (pozdrawiam) ;)
A ty Gierwi ile tam wiosen na karku nosisz?
gierwi napisał/a:dukeSebo napisał/a:U nas (supermoto pl.) rozpiętość wiekowa to przedział od 20 do 45lat. Dodam że bez względu na wiek... każdy wsiadając na SM dostaje małpiego rozumu. :D :P
hehe Spoko Gierwi drobnostka ;)
W tym jedynym dniu w roku... masz prawo poczuć się szczególnie wyjątkowo.
Ps. Chcesz powiedzieć że ja kończąc w czerwcu 37 lat hm... mogę się czuć młodzianem? :D
Przedział wiekowy o którym mówiłem to grupa terrorystów z Masterem Jackiem na czele (pozdrawiam) ;)
A ty Gierwi ile tam wiosen na karku nosisz?
W grudniu skończyłem 46 :) , ale jeszcze się ruszam.
UUUUUUUUUUU
No to jest Pan ode mnie starszy o 28 lat HAHAHAHA :lol: nie źle
W grudniu skończyłem 46 :) , ale jeszcze się ruszam.
Rossi :lol:
No ja nie wiem czy to jest takie śmieszne.
P.S. To UUUUUUUUUUUUUUU to ma się rozumieć aplauz za niezły wynik?
gierwi napisał/a:W grudniu skończyłem 46 :) , ale jeszcze się ruszam.
Rossi :lol:
:lol:
I tym sposobem skradliśmy temat Krecikowi! :)
Oj tam skradliscie :)
Ale więcej wiem o was, i wiem ze jestem w środku stawki wiekowej, co mnie bardzo cieszy, ze tyle lat smigania przed nami :)
No ja nie wiem czy to jest takie śmieszne.
P.S. To UUUUUUUUUUUUUUU to ma się rozumieć aplauz za niezły wynik?
No ja myślałem , ze tylko moi rodziciele dożyli do tak sędziwego wieku , ale uspokoiło mnie to troche bo uswiadomiłem sobie , ze całe zycie mozna latać :D
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam Wszystkich,
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 73 zapytań