Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Gadałem dzisiaj z sąsiądem, i mam Wam podziękować, że odpaliliście sprzęty za rogiem, córka już smacznie spała... A tak po za tym to on mało kogo lubi z okolicy :) ps. mam nadzieje, ze graty beda sluzyly !!! Pozdro
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gadałem dzisiaj z sąsiądem, i mam Wam podziękować, że odpaliliście sprzęty za rogiem, córka już smacznie spała... A tak po za tym to on mało kogo lubi z okolicy :) ps. mam nadzieje, ze graty beda sluzyly !!! Pozdro
Wtorkowe pytanie - +/- 15 min temu, mikołów gdzies koło opla chyba KTM przycisł z świateł na jednym i ścig nie dał rady ; D Ktoś z forum ?
przed chwila puławska wilanowska żołta drz niebieskawy kask ... nie Małgorzata
to Gałka pewnie, ja o tej porze już w łorku byłam, ale też na Bzyku zajechałam pod biuro :D
Dzisiaj Warszawa, Żoliborz ul.Filarecka - zaparkowany KTM 640 Prestige (foto poniżej), jeśli to rocznik 2004 kupiony od administratora kleider to mój były sprzęt i mój pierwszy motocykl :)
Bardzo miło go wspominam.
Kierownika nie było więc przepraszam za OFF.
Tak z ciekawości, który rocznik i ile wart? :D.
Tak z ciekawości, który rocznik i ile wart? :D.
Tu masz orientacyjną wartość rocznika 2004 (znalezione na szybko na alledrogo)
[url]http://allegro.pl/ktm-640-lc4-super-moto-idealny-12-tys-km-i3217079077.html[/url]
Poszukaj w temacie: [url]http://forum.supermoto.pl/topic16141-ciekawe-motocykle-na-allegroebay.html[/url]
Dzisiaj Olsztyn ul. Kościuszki w stronę Niepodległości godz. 13:40 KTM 690SM dziobak czarny, ktoś z forum?
Niedziela, okolice godziny 15, biała Husqvarna na przyczepce samochodu koło autodromu w Biłgoraju. Możliwe że to było jakieś inne moto bo widziałem tylko owiewkę.
Dzisiaj,17,ul. Jaroczyńskiego w Poznaniu,czarny XTX ?
Dzisiaj, Olsztyn "Dajtona" koło 15:00 z ul.żytniej w sielską, DRZ-a.
Ktoś z forum?
z forum raczej nie - to mógł być Bastek jeśli wciąż ma swoją zółtą drz-tke
Wczoraj, koło godz. 18 nawarszawskim Bemowie, ok. 20 motocykli supermoto. Ktoś z forum? ;)
Wczoraj, koło godz. 18 nawarszawskim Bemowie, ok. 20 motocykli supermoto. Ktoś z forum? ;)
Może jakaś konkurencyjna ekipa :)
Dzisiaj na Wyrazowie okolo 8.30 , nie wiem co to dokladnie bylo niebieski z bialym plastikiem na baku złote felgi.
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.072 sekund, wykonano 64 zapytań