Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
ja widzialem chyba Huske w Chorzowie, na 3go Maja ok 13.30
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja widzialem chyba Huske w Chorzowie, na 3go Maja ok 13.30
Pod budynkiem Mercedesa (Wawa, Al. Jerozolimskie) parkuje w tygodniu pomarańczowy XT660 a obok przy budynku InfoVide DRZ400. Ktoś z forum?
Po raz kolejny widziana TTR SM na ulicy Kartezjusza (W-wa). Ktoś z forum?
wczoraj po południu na A2 w okolicy zjazdu na Skierniewice widziany Ktm 690 Sm R na przyczepce.
Dzisiaj na zwirki i wigury w wawie kolo 8:00 szary dziobak był zaobserwowany.
I jeszcze ostatnio kilka razy na grochowskiej żółta drz, widziałem ja tez w hondzie witolin na parkingu w zimie jak po graty latalem.
na grochowskiej żółta drz, widziałem ja tez w hondzie witolin na parkingu
Czyżby Supermocarz ;>
Dzisiaj ok. 20 : 00 LOTOS ZAWIŚĆ przejeżdżał przez stacje samochód Porsche cayenne (czarny) z lawetą, a na niej SIX DAYS i jakiś SX tablice : SH - chyba gdzieś w terenie byli bo umazani troszkę ;]
A czy to były sm'y?
A czy to były sm'y?
Nie mam pojęcia bo tankowałem i w ostatnim momencie go zobaczyłem tylko widziałem że zmazane auto było.
Wrocław, dziś (29.04.13) w godzinach 20-21 mijał mnie duke 690 biały z pomarańczową ramą przy ulicy Kuźniczej. Ktoś z forum?
PZDR
Dziś na ul Górczewskiej(wysokość Wola Parku)widziana pięknie brzmiąca czarna(ze srebrnymi wstawkami) Husqvarna 570 SMR.
Chwile po niej Górczewska/Płocka leciało LC4 jakieś pomarańczowe z dwoma kominami.
Ktoś z forum?
Czerwono-czarny XTX 660 w okolicach Długopola, Międzylesia widywany niekiedy także w okolicach Bystrzycy z jakimiś dobrymi wydechami. Ktoś z forum ? Ostatnio widziałem z 2 tyg temu.
KTM z kuferkiem na Zwirkach przed chwila - pozdro :)
śledziu napisał/a:na grochowskiej żółta drz, widziałem ja tez w hondzie witolin na parkingu
Czyżby Supermocarz ;>
Też tak obstawiałem. Zdziwiłem się tylko tak spokojnym ruszeniem spod świateł :)
Przed chwilą tj. ok 45min temu na skrzyżowaniu Ostrobramskiej z Zamieniecką czarna Husqa 610 która chyba bardzo by chciała dostać od właściciela jakiś przelotowy wydech.
Zaraz za Poznaniem, jechał w stronę Poznania od strony Piły, był to chyba zółty DRZ, tylko śmignął godz ok 17-19 (nie pamiętam dokładnie) 30.04
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.085 sekund, wykonano 58 zapytań