Odp: Kalendarze Supermoto 2010
może wybrać fotki z bułgarii i uczcić start chłopaków polaków...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarze Supermoto 2010
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja biore oba , dajcie znac sie pisze na bank ;)
Można, oczywiście między innymi bo przede wszystkim należy docenić Mistrzów i zwycięzców Pucharu Polski. IMO
Jeżeli ktoś by sie podjoł tego tematu.... to mysle że nie dość że wyjdzie taniej niż te za erło to dodatkowo każdy kto kupi będzie mogł powiedzieć że pormuje polskie SuperMoto :D i na zdjęciach powinni byś tylko polacy !
(pod zdjęciami można by podpisac osoby znajdujące sie na zdjęciu)
No to właśnie napisałem. Wzorem niemieckiego kalendarza podpis powinien być duży. Po pierwsze docenia się klasę zawodnika, po drugie konkurenci spoglądając na kalendarz będą mieli większą motywację :) .
Kalendarz to fajna rzecz ale żeby fajnie wyszło musiał by zostać przygotowany najpóźniej w listopadzie a już mamy grudzień także trochę spóźniliśmy się ;-) Pomysł jest dobry i będzie można go zrealizować w fajny sposób w następnym sezonie.
Hmm.... może i racja :)
ale z 2 strony 1 może 2 miesiące bez kalendarza to.... nic :D ważne te 10 Z :)
Z tego co widze to chłopaki z innego forum nie mieli problemu ze zrobieniem sobie kalendarza: [url]http://www.enduro-adventure.com/index.php?option=com_content&view=article&id=292%3Aqbrudnyq-kalendarz-na-2010&catid=41%3Anowoci-&lang=pl[/url]
Tylko faktycznie pewnie się obudzili wcześniej :/
To super.
Fajnie byłoby mieć taki kalendarz SUMO z polish riders :D
Chętni do zrobienia widzę też są :)
To czekamy na rok 2011!
Forum Afrykańskie też robiło taki i wyszło profi. Nawet Kondzia z toru umieścili na jednej focie (nie pamiętam jaki miesiąc).
Nie ma co narzekać tylko już teraz pomału się rozpędzać na 2011. Mamy mniej czasu niż organizatorzy Euro 2012! Mam nawet taki pomysł żeby zrobić casting. Przesyłamy w ciągu roku zdjęcia, potem głosowanie i do roboty. Można też skopiować pomysł z kalendarza KTM - z jednej strony foty streetmotowe z castingu, z drugiej sportowe wg. zasług w zakończonym sezonie. Do wyboru w zależności od humoru.
Co Wy na to?
Co Wy na to?
Jestem za!
Ogólnie tak kalendarz bym widział w formacie A3 lub nawet większym :D
Potrzebujemy zdjęcia o dużej rozdzielczości - najlepiej powyżej 2500 pikseli.
Dobrze by było wymyślić miejsce gdzie je będziemy wrzucać i wybierać te najlepsze. Albo dawać w tym lub osobnym topiku podglądy zdjęć ze stronek.
Cieszyłbym się gdyby też widniały różne pory roku - np. miesiąc grudzień z zimą w tle albo torem kartingowym, każdy wtedy wie o co kaman.
Z tego co zauważyłem fotografów nam nie brakuje :)
I co najważniejsze musi być wielu chętnych - drukarnia nie przyjmie zamówienia na 10sztuk.
OK, zamawiamy 11 i gitara :D !
P.S. Kurde będę musiał częściej myć moto zgodnie z fraszką "myjcie się dziewczyny, bo żadna z Was nie zna dnia ani godziny"
A mogą być zdjęcia z fotoradaru?
OK, zamawiamy 11 i gitara :D !
Temat tyczy się kalendarzy - nie gitar! :P Ale dla Ciebie możemy zrobić nawet i gitarę!
A mogą być zdjęcia z fotoradaru?
A co nie ma Ci kto zrobić zdjęcia w akcji? :lol:
pomysł ciekawy. szkoda ze dopiero na 2011 sie obudzilismy. trzeba wybrac dosc długi termin zgłaszania sie chetnych do zamowienia gdyz nie wszyscy zainteresowani sa na forum
Biorąc pod uwagę że strona była w przebudowie, należy to podciągnć pod "obiektywne trudności". Zresztą najlepsze tego typu pomysły przychodzą w czasie kiedy mniej lub wcale się nie jeździ. Na razie trzeba sobie kupić kalendarz z innego forum.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarze Supermoto 2010
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 75 zapytań