Odp: SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
FRanz mi podeslal odpowiedz od Zemana.
We can training between 10 - 18h. So it will be good, when we will meet there at 9o'clock.
Adress: Ke Střelnici (kart track)
397 01 Písek
Training will be there 20min supermoto and 20min karts (in this 20min will make lesson meeting - theory)
I will have there also lectors, which could speak polish very well and he is also photographer, after me, one really good rider and mechanic.
The price is 60eur per person, plus 30eur for track per person, and 100eur for trasport from Brno to Písek and back.
If you need more info, write me.
Have a nice day,
Jan Zeman
Moje zdanie jest takie:
- cena jest za wysoka do oferty: 60+30+(100/8)~110 euro.
- dostajemy za to instruktora, tor w postaci 20min moto /20min karty (w tym czasie mamy teorie).
- chłopaki we Włoszech płacili 99 euro. W cenie mieli tor na wyłączność bez dopasowywania sie do 20 min sesji, teren, dwa obfite posiłki.
- Wg mnie jeżeli ktoś zgarnia 420 (60*8) euro to mógłby tyłek za darmo ruszyć na tor, a nie jeszcze wołać 100 euro. Nawet wjazdu za darmo na tor nie załatwił.
Jestem za tym, aby odpisać, że albo sie ogarnie i ruszy tyłek za darmo albo nie zgarnie nawet 420 euro
To jest 1750 zł. Uważacie, że gdyby Kurakowi, Mańkowi albo Kedzierskiemu zaproponować 1750 zeta za dzien szkolenia, ale pod warunkiem ze bedzie musial sie bujnąć 200km fura, to by olał temat? To kawał haisu jak na Czechy.
Czuje duży niesmak.
http://www.youtube.com/user/supermoto30