Odp: SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Niestety nigdy nie bylem na szkoleniu, wiec nie mam pojecia. Moze Maniek cos Ci podpowie jak takie szkolenia SM wygladaja lub powinny.
http://www.youtube.com/user/supermoto30
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niestety nigdy nie bylem na szkoleniu, wiec nie mam pojecia. Moze Maniek cos Ci podpowie jak takie szkolenia SM wygladaja lub powinny.
trawer napisał/a:Tak jest! Panie Lubart :)!!!! jestem świadom obowiązków wynikających z powyższej rezerwacji, Dzięki wielkie za załatwienie tematu,
Fajnie, że jedziesz Pączuś :)Też się cieszę Trawer;) Biorę ze sobą #10 Bartka Cmoka;)
Mam nadzieje, że wyjazd będzie bez alkoholu, i innych używek, zgodnie z duchem sportu;)))))
Oczywiście że tak będzie :) tylko i wyłącznie z duchem sportu :)
To fajnie że Bartek też jedzie
trawer napisał/a:Tak jest! Panie Lubart :)!!!! jestem świadom obowiązków wynikających z powyższej rezerwacji, Dzięki wielkie za załatwienie tematu,
Fajnie, że jedziesz Pączuś :)Też się cieszę Trawer;) Biorę ze sobą #10 Bartka Cmoka;)
Mam nadzieje, że wyjazd będzie bez alkoholu, i innych używek, zgodnie z duchem sportu;)))))
Fajnie że jedziecie!! ;) Będzie dobra atmosfera jak zawsze ;) Do zobaczenia
Co do szkolenia jak ma nas być 10 osób to liczę na naprawdę profesjonalne podejście, przećwiczenie wielu technik itd. Wyłapywanie błędów itd. Spodziewam się dużo i nie chce się rozczarować ;)
Hotel Bílá Růže
Fráni Šrámka 169
Písek
39701
Česká Republika
hotelbilaruze@seznam.cz
tel.: +420 382 214 931
fax.: +420 382 219 002
[url]http://www.hotelbilaruze.cz[/url]
Termin
19 kwiecień - 21 kwiecień
Check -in od 15.00
check - out do 13.00 (do potw.)
Recepcja 24 h.
Pokoje
4 double rooms with twin beds (two single bed)
2 double rooms with double bed (one bed for two people)
Pozycja numer 2 dotyczy Trawer+1, Dany+1
Ceny:
Normal Price DBL is 1650,-Kč / 1 night with Breakfast
and i give you 1550,-Kč / 1 night with breakfast+ parking.
Cena jaka nas obowiązuje to 1550 CZK za pokoj za noc ze śniadaniem i parkingiem
Parking:
1. garaż podziemny Hmax 2M;
2. parking przy hotelu - strzeżony - PARKING DLA TRAWERA
rezerwacja potwierdzana z Eva Marešová (dyrektor i właściciel)
fotka tutaj [url]http://revue-richard.cz/spolecnost/159.jpg[/url]
jak ktoś nie dostał priva z numerem rezerw. proszę o info na priv.
Lubart po co nam garaż o wysokości 2m? no chyba że cabrio zrobimy z busa :), weź opcje bez garażu
Żeby wjechać kombi z przyczepą ;) Pewnie opcja bez garażu i tak nie zmieni ceny ;) Wszystko dobrze ale rezerwacja jest do 21. Co wówczas gdy jednak część z nas postanowi pojechać w sobotę wieczorem do Pragi tam zostać i nd Milovice ? Pytam bo rozważam taką opcję. Do kiedy mogę zrezygnować z jednego noclegu? Zaznaczałem że interesuje mnie 1 noc w Pisku. Oczywiście jak wszyscy zostaną tam na 2gą noc to ja też ;)
P.S. Mogę negocjować stawkę z Panią Evą ;)
Trawer czy to garaż czy parking strzeżony w kontekście ceny to nie ma znaczenia.
Bart decyzja do jutra. Albo jak stwierdzisz, na miejscu, że chcesz jechać ściemnisz coś, że ktoś tam jest chory i musisz wracać etc.
co do hotelu to dla mnie i Crazego dwójka w Hotel Bílá Růže
co samego treningu to gadałem telefonicznie z Jankiem, po angielsku posługuje się chłopak dość sprawnie wiec problemów z dogadaniem być nie powinno, trening od 10-tej do 18-stej, harmonogramu co o której mi nie przekazał, koszy ma mi przesłać bo prosiłem go żeby w cenie była od razu cena za korzystanie z toru, z minusow i to dość sporych przekazał mi ze jedziemy bez terenu, treren w Pisku otwierają tylko i wyłącznie na zawody (Kisielin Style), na torze bedzie jeszcze troche szybkich knedli wiec bedzie kogo poglądać, jazda jest tylko w sobote, w niedziele nie da rady, Janek na niedziele przemieszcza się do tych Koprywnic (crazy wklejał plakat na tą imprezę na początku postów) ,mówił żeby walić z nim, przed zawodami w niedziele ma być tam 2-godzinny trening wolny, z tego co zrozumialem to bedzie można tam jechać bez licencji (jeśli z licencją to wystarczy B) ale to jest do dogadania w sobotę bo sam do końca nie wiedział, pytałem też o miejscówkę Vorlicka to powiedział że regularnie tam trenuje i poleca
jak tylko dostanę ceny dam znaka, powiedziałem mu że ma być nas 8-9 chłopa
Samson, fakt jesteś pipa ale wystarczy że odpalisz busa, zgarniesz mnie i Crazego i bedzie git ;-)
ZATEM PANOWIE.. Milovice w niedzielę?? Myślę że nie jedziemy tam żeby oglądać jak inni latają.. WIĘC LEPIEJ SAMEMU POTRENOWAĆ
Jestem za Milovicami w niedzielę!
Jestem za Milovicami w niedzielę!
Mi tu
Dodatkowo Milovice bardzo fajnie sie rymują :)
Bart03 napisał/a:Jestem za Milovicami w niedzielę!
Mi tu
ja tu pójdę za głosem większości... obgadamy to przy piwie już na czeskiej ziemi
Crazy jeśli Milovice to będziemy wracać przez Wrocek a to oznacza 2-3 dniowy postój u Barta ;-)
Mi tam bez różnicy, ale chciałbym być w niedzielę wieczorem w domu, bo w poniedziałek praca.
Jak coś mam zmienić z noclegami to czekam na info.
Cos pogoda na weekend nie chce wspolpracowac.
Jesli chodzi o Milovice to asfalt jest tam tak szorstki jak na pamietnych wyscigach w Katowicach i na mokrym latalo sie na slickach.
Uczyc sie na deszczu :) we Włoszech mielismy 3dni w deszczu przy temperaturze ok 5 stopni i bylo git :)
Lubart z tego co wiem to my na 100 % wracamy w niedzielę ,bo Trawer i ja do pracy w poniedziałek ,a raczej wolnego nie dostaniemy bo na piątek już przynajmniej ja mam wolne ,Trawer dojedzie ze szkolenia :)
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 71 zapytań