301

Odp: SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK

Niestety nigdy nie bylem na szkoleniu, wiec nie mam pojecia. Moze Maniek cos Ci podpowie jak takie szkolenia SM wygladaja lub powinny.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

302

paczek napisał/a:
trawer napisał/a:

Tak jest! Panie Lubart :)!!!! jestem świadom obowiązków wynikających z powyższej rezerwacji, Dzięki wielkie za załatwienie tematu,
Fajnie, że jedziesz Pączuś :)

Też się cieszę Trawer;) Biorę ze sobą #10 Bartka Cmoka;)
Mam nadzieje, że wyjazd będzie bez alkoholu, i innych używek, zgodnie z duchem sportu;)))))

Oczywiście że tak będzie :) tylko i wyłącznie z duchem sportu :)
To fajnie że Bartek też jedzie

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

303 Ostatnio edytowany przez Bart03 (2013-04-16 19:43:54)

paczek napisał/a:
trawer napisał/a:

Tak jest! Panie Lubart :)!!!! jestem świadom obowiązków wynikających z powyższej rezerwacji, Dzięki wielkie za załatwienie tematu,
Fajnie, że jedziesz Pączuś :)

Też się cieszę Trawer;) Biorę ze sobą #10 Bartka Cmoka;)
Mam nadzieje, że wyjazd będzie bez alkoholu, i innych używek, zgodnie z duchem sportu;)))))

Fajnie że jedziecie!! ;) Będzie dobra atmosfera jak zawsze ;) Do zobaczenia

Co do szkolenia jak ma nas być 10 osób to liczę na naprawdę profesjonalne podejście, przećwiczenie wielu technik itd. Wyłapywanie błędów itd. Spodziewam się dużo i nie chce się rozczarować ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

304 Ostatnio edytowany przez Lubart (2013-04-16 22:34:39)

Hotel Bílá Růže
Fráni Šrámka 169
Písek
39701
Česká Republika

hotelbilaruze@seznam.cz
tel.: +420 382 214 931
fax.: +420 382 219 002
[url]http://www.hotelbilaruze.cz[/url]

Termin
19 kwiecień - 21 kwiecień
Check -in od 15.00 
check - out do 13.00 (do potw.)
Recepcja 24 h.

Pokoje
4 double rooms with twin beds (two single bed)
2 double rooms with double bed (one bed for two people)
Pozycja numer 2 dotyczy Trawer+1, Dany+1

Ceny:
Normal Price DBL is 1650,-Kč / 1 night with Breakfast
and i give you 1550,-Kč / 1 night with breakfast+ parking.
Cena jaka nas obowiązuje to 1550 CZK za pokoj za noc ze śniadaniem i parkingiem

Parking:
1. garaż podziemny Hmax 2M;
2. parking przy hotelu - strzeżony - PARKING DLA TRAWERA

rezerwacja potwierdzana z Eva Marešová (dyrektor i właściciel)
fotka tutaj [url]http://revue-richard.cz/spolecnost/159.jpg[/url]

jak ktoś nie dostał priva z numerem rezerw. proszę o info na priv.

***427***

305

Lubart po co nam garaż o wysokości 2m? no chyba że cabrio zrobimy z busa :), weź opcje bez garażu

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

306 Ostatnio edytowany przez Bart03 (2013-04-16 21:00:41)

Żeby wjechać kombi z przyczepą ;) Pewnie opcja bez garażu i tak nie zmieni ceny ;) Wszystko dobrze ale rezerwacja jest do 21. Co wówczas gdy jednak część z nas postanowi pojechać w sobotę wieczorem do Pragi tam zostać i nd Milovice ? Pytam bo rozważam taką opcję. Do kiedy mogę zrezygnować z jednego noclegu? Zaznaczałem że interesuje mnie 1 noc w Pisku. Oczywiście jak wszyscy zostaną tam na 2gą noc to ja też ;)

P.S. Mogę negocjować stawkę z Panią Evą ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

307 Ostatnio edytowany przez Lubart (2013-04-16 21:07:17)

Trawer czy to garaż czy parking strzeżony w kontekście ceny to nie ma znaczenia.
Bart decyzja do jutra. Albo jak stwierdzisz, na miejscu, że chcesz jechać ściemnisz coś, że ktoś tam jest chory i musisz wracać etc.

***427***

308

co do hotelu to dla mnie i Crazego dwójka w Hotel Bílá Růže
co samego treningu to gadałem telefonicznie z Jankiem, po angielsku posługuje się chłopak dość sprawnie wiec problemów z dogadaniem być nie powinno, trening od 10-tej do 18-stej, harmonogramu co o której mi nie przekazał, koszy ma mi przesłać bo prosiłem go żeby w cenie była od razu cena za korzystanie z toru, z minusow i to dość sporych przekazał mi ze jedziemy bez terenu, treren w Pisku otwierają tylko i wyłącznie na zawody (Kisielin Style), na torze bedzie jeszcze troche szybkich knedli wiec bedzie kogo poglądać, jazda jest tylko w sobote, w niedziele nie da rady, Janek na niedziele przemieszcza się do tych Koprywnic (crazy wklejał plakat na tą imprezę na początku postów) ,mówił żeby walić z nim, przed zawodami w niedziele ma być tam 2-godzinny trening wolny, z tego co zrozumialem to bedzie można tam jechać bez licencji (jeśli z licencją to wystarczy B) ale to jest do dogadania w sobotę bo sam do końca nie wiedział, pytałem też o miejscówkę Vorlicka to powiedział że regularnie tam trenuje i poleca

jak tylko dostanę ceny dam znaka, powiedziałem mu że ma być nas 8-9 chłopa

Samson, fakt jesteś pipa ale wystarczy że odpalisz busa, zgarniesz mnie i Crazego i bedzie git ;-)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

309

ZATEM PANOWIE.. Milovice w niedzielę?? Myślę że nie jedziemy tam żeby oglądać jak inni latają.. WIĘC LEPIEJ SAMEMU POTRENOWAĆ

Jestem za Milovicami w niedzielę!

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

310

Bart03 napisał/a:

Mi tu
Dodatkowo Milovice bardzo fajnie sie rymują :)

Crazy pozdrawia

311

Crazy napisał/a:
Bart03 napisał/a:

Mi tu

ja tu pójdę za głosem większości... obgadamy to przy piwie już na czeskiej ziemi

Crazy jeśli Milovice to będziemy wracać przez Wrocek a to oznacza 2-3 dniowy postój u Barta ;-)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

312

Mi tam bez różnicy, ale chciałbym być w niedzielę wieczorem w domu, bo w poniedziałek praca.
Jak coś mam zmienić z noclegami to czekam na info.

***427***

313

Cos pogoda na weekend nie chce wspolpracowac.

Jesli chodzi o Milovice to asfalt jest tam tak szorstki jak na pamietnych wyscigach w Katowicach i na mokrym latalo sie na slickach.

Crazy pozdrawia

314 Ostatnio edytowany przez maniek-rr312 (2013-04-17 06:16:39)

Uczyc sie na deszczu :) we Włoszech mielismy 3dni w deszczu przy temperaturze ok 5 stopni i bylo git :)

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

315

Lubart z tego co wiem to my na 100 % wracamy w niedzielę ,bo Trawer i ja do pracy w poniedziałek ,a raczej wolnego nie dostaniemy bo na piątek już przynajmniej ja mam wolne ,Trawer dojedzie ze szkolenia :)

f- Motocross Supermoto