Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Też mogę pomóc tylko ktoś musi mi pożyczyć narzędzia :)
http://www.flickr.com/photos/charakterny
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 151 152 153 154 155 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Też mogę pomóc tylko ktoś musi mi pożyczyć narzędzia :)
Regulamin Treningów Supermoto
na terenie Autodromu Automobilklubu Polski na Bemowie w roku 2013
Celem treningów jest popularyzacja dyscypliny oraz rozwijanie umiejętności uczestników oraz zawodników.
Treningi skierowane są tylko do członków i zawodników Automobilklubu Polski z opłaconą składką członkowską na dany rok. ( treningi są bezpłatne)
Osoba przystępująca do treningu zobowiązana jest do:
posiadania sprawnego i zgodnego z RSM (Regulamin Sportu Motocyklowego) motocykla w specyfikacji Supermoto (opony drogowe lub wyścigowe, dopuszczalne są motocykle zarówno z jak i bez homologacji drogowej)
posiadania ubioru sportowego zgodnego z RSM (buty, kombinezon, kask, rękawiczki)
opłacenia ubezpieczenia od NNW na czas trwania treningów bądź posiadania aktualnej licencji sportowej
osoby niepełnoletnie muszą przedłożyć pisemną zgodę rodziców lub opiekunów prawnych na udział w treningach
Uczestnicy treningów zobowiązani są do wykonywania poleceń prowadzącego trening. Prowadzący może odmówić uczestnictwa w treningach bez podawania przyczyny.
Każdy uczestnik zobowiązany jest do podpisania oświadczenia z zał. 1
Organizatorem treningów jest sekcja supermoto Komisji Sportu Motocyklowego Automobilklubu Polski reprezentowana przez Michała Bożałka, tel.: 0601 406 800 oraz Adama Chacińskiego tel: 725 047 037
Treningi odbywają się w każdą środę o godzinie 18. Termin ten może ulec zmianie. Informacje o zmianach będą podawane na stronie Automobilklubu Polski oraz na portalach tematycznych (supermoto.pl, scigacz.pl).
Treningi mogą zostać odwołane z dowolnego powodu, szczególnie przy niesprzyjających warunkach pogodowych.
Uczestnicy treningów odpowiadają za szkody materialne powstałe w czasie trwania treningu (takie jak np. uszkodzenie ogrodzenia)
W razie rozjeżdżenia sekcji terenowej uczestnicy treningów mogą być poproszeni o przywrócenie terenu do stanu pierwotnego.
Uczestnicy treningów zobowiązani są do zaparkowania samochodów poza terenem Autodromu (wjazd od ul. Piastów Śląskich).
W związku z wykorzystywaniem Autodromu przez inne osoby, uczestnicy zobowiązani są do zachowania szczególnej ostrożności oraz pod żadnym pozorem nie wyjeżdżania poza ścisły teren treningu.
Udział w treningach pod wpływem alkoholu oraz innych środków odurzających jest surowo zabroniony
Na każdym treningu będzie obecny ratownik w celu zabezpieczenia medycznego imprezy.
W sprawach nieregulowanych tym dokumentem, obowiązują ustalenia RSM.
PRZECZYTAJCIE DOKŁADNIE I ZWRACAM UWAGE ŻE TRENINGI SĄ TYLKO DL ATYCH CO MAJĄ OPŁACONE SKŁADKI ZA TEN ROK
Osoby bez legitymacji klubowej i bez opłaconych składek nie beda mogły uczestniczyć w treningach w razie pytań tel 725 047 037
To ja proponuje założyć nowy temat, np Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo) 2013 i rozpocząć go od powyższych postów Chacima, instrukcji jak zostać członkiem AP oraz jak opłacić to co trzeba opłacić, no i jasno podkreślonego wezwania do pomocy przy łopatowaniu :)
Nie widze potrzeby zakładania kolejnego tematu.
W pierwszym poscie podlinkowane informacje dotyczace roku 2013
Osoby bez legitymacji klubowej i bez opłaconych składek nie beda mogły uczestniczyć w treningach w razie pytań tel 725 047 037
Adam, w tym roku Ty prowadzisz treningi?
miedzy innymi ja także bede prowadzil treningi
Dzięki za informacje, oczywiście opłacę składkę i z chęcią zapiszę się do AK.
Czy na łopatowaniu będzie szansa dostać podpis kogoś polecającego? :)
No i najważniejsze, kiedy łopatowanie :) Następna środa?
Właśnie jak z tymi podpisami ? Chciałbym to jak najszybciej ogarnąć.
Moglibyście jeszcze dać link do deklaracji w pierwszym poście.
Właśnie jak z tymi podpisami ? Chciałbym to jak najszybciej ogarnąć.
Moglibyście jeszcze dać link do deklaracji w pierwszym poście.
[url]http://www.automobilklubpolski.pl/klub/klubdokumenty/deklaracja.pdf[/url]
[url]http://www.automobilklubpolski.pl/klub/klubdokumenty/deklaracja.doc[/url]
[url]http://www.automobilklubpolski.pl/klub/kontakt.html[/url] <- na dole są informacje.
Jak komuś zależy na czasie to po podpisy można podjechać do mnie do warsztatu na jutrzenki 81 tam gdzie olekmotocykle :) jestem tam codziennie do 18
bede jechał do klubu poniedziałek - wtorek wiec jak dostane wasze deklaracje i kase to wszystko na miejscu wam załatwie
10zł wpisowe i 90 zł składka za ten rok razem 100zł
Samą składkę też przyjmiesz czy mam se jechać na pańską?
bede jechał do klubu poniedziałek - wtorek wiec jak dostane wasze deklaracje i kase to wszystko na miejscu wam załatwie
10zł wpisowe i 90 zł składka za ten rok razem 100zł
Napisane ....
Samą składkę też przyjmiesz czy mam se jechać na pańską?
Ja pojechałem do Chacima z wypełnionym drukiem i kasą - przyjmuje komplet "dokumentów".
Na każdym treningu będzie obecny ratownik w celu zabezpieczenia medycznego imprezy.
PRZECZYTAJCIE DOKŁADNIE I ZWRACAM UWAGE ŻE TRENINGI SĄ TYLKO DL ATYCH CO MAJĄ OPŁACONE SKŁADKI ZA TEN ROK
Adam, przeczytałem jeszcze raz w wolnej chwili po pracy i mam pytanie, kto sfinansuje wizytę tego ratownika na każdym treningu...? Rozumiem że z opłaconych składek przez członków sekcji SUPERMOTO, Automobil Klub Polski będzie finansować ww. osobę?
Zwracam w tym miejscu uwagę na to iż treningi cieszą się popularnością bo są bezpłatne, oczywiście oprócz opłacenia składek i zementu... przeanalizuj raz jeszcze tą istotną rzecz i kilka dodatkowych:
- finansowanie ratownika
- nagłe odwołanie treningu a za czym idzie ratownika (pogoda i inne losowe sytuacje) rezerwacja jego czasu
- spadek ilości uczestników
Całe szczęcie nikomu do tej pory nic się nie stało, a to dlatego że przyjeżdzamy tam się dobrze bawić i doskonalić swoje umiejętności, zachowując przy tym umiar oraz wskazaną ostrożność, zawsze dobrze ubrani wysokie buty,ubrania motocyklowe z ochraniaczami , dodatkowe ochraniacze itd.
Sabathius nie dopuszcza do jazdy ludzi bez ww. elementów ubioru i nie ma żadnej dyskusji w tym temacie. W śród uczestników treningu są osoby z przeszkoleniem medycznym z udzielania pierwszej pomocy.
Naprawdę jeśli coś komuś się nie daj boże stanie, wezwana karetka przyjedzie... w Radomiu na wolnych jazdach treningowych nie ma ratownika ani karetki umówieni są ze szpitalem na bezpośrednią linie oraz szpital jest poinformowany iż w dane dni i godziny odbywa "impreza na torze". Więc rozwiązanie jest.
Myślę że naprawdę zależy tobie i nie tylko tobie na tym aby sekcja zaczeła prężnie działać i stała się oczkiem w głowie AP, ale proszę nie zabijamy jej istnienia już przed startem...
Strony Poprzednia 1 … 151 152 153 154 155 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.087 sekund, wykonano 49 zapytań