1

Temat: Uwaga na oszusta-przestroga dla kupujacych

Witam.Chcialbym poinformowac wszystkich szukajacych moto dla siebie odnosnie jednego klijenta a dokladnie definicje igly salonowki bezypadkowej perfekcyjnej mianowicie od innych motocykli rozni sie polamana czacha,pomalowanymi srobkami (chyba pedzlem :),krucce dolotowe produkcji wlasnej,pokrzywionej felgi obkracowanej na okolo i parenascie innych szczegolow o ktorych az zal mi wymieniac a wedle ktorych sprzedajacy tzn kolega sprzedajacego (bo wlasciciel ma wyjebane na telefon mimo iz umawia sie dzien wczesniej a co dopiero pofatygowac sie osobiscie) jak sie okazuje na miejscu twierdzi ze jest to stan JAK NOWY

[url]http://allegro.pl/suzuki-gsx-r-1000-k8-jak-nowy-gsxr-yoshimura-i2753891511.html[/url]

wiem ze to nie sm ale gosc sprzedaje i handluje motocyklami takze moze uratuje kogos przed wycieczka pare set km po to zeby sie tylko wqurwic. Nie zrozumie takich ''osobnikow'' chyba nigdy zeby wystawic takiego boba za 28,5tys jednego jestem pewien chlop klamie i oszukuje .

ps.Moze by utworzyc czarna liste sprzedajacych na forum??? duza ulatwienie w trakcie szukania moto bedzie dla kupujacych
pozdrawiam

K ocham
T ylko
M otocykle

2

Odp: Uwaga na oszusta-przestroga dla kupujacych

jeśli chcesz żeby ktoś rzeczywiście kiedyś skorzystał z tego ostrzeżenia to wklejaj linka do profilu użytkownika allegro a nie do aukcji, aukcja zniknie za kilka tygodni i nikomu to ostrzeżenie psu w du....

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

3

Bondek napisał/a:

jeśli chcesz żeby ktoś rzeczywiście kiedyś skorzystał z tego ostrzeżenia to wklejaj linka do profilu użytkownika allegro a nie do aukcji, aukcja zniknie za kilka tygodni i nikomu to ostrzeżenie psu w du....

niby racja ale jezeli sprzedaje kolega a nie wlasciciel to login tez moze sie zmienic :( chcialem pierw z obrazowac dany pojazd ktory ogladalem ;/ tez niema sie co dziwic ze niema zalogowanego w necie zadnego sklepu swojego czy komisu tutaj link oszusta

[url]http://allegro.pl/show_user.php?uid=4885205[/url]

w kazdym bac razie doloze wszelkich staran zeby nikt z moich znajomych w jego rejonach niekupil motocykla a jak juz trafi do niego to mu w dupe szyszke zaaplikuje on sam niech ja sobie wyciagnie i tez bedzie jak nowy !

K ocham
T ylko
M otocykle

4

Dody napisał/a:

..

Oszust, oszustem. Jednak proszę, abyś zaczął szanować czytających poprzez używanie interpunkcji i zrezygnowanie z błędów ortograficznych.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

5

Najlepiej to zrobić "PrintScreen" i wklejać zdjęcie takich aukcji

https://www.facebook.com/MoherosBanditos
www.youtube.com/JG53Pogo

6

hej, spotkała mnie śmieszna sytuacja z racji tego że sprzedaje motocykl dostałem sms'a ze standardowymi pytaniami kupujacego, myślę oddzwonię i tu pierwszy zonk - brak możliwosci połączenia z gościem i brak możliwości zostawienia wiadomości głosowej, dobra odpisze mu, ale drugi sms do niego mnie zdziwił:
"witam jest maly problem jadac zapomnialem kart do banku . Potrzebuje zadz do domu by ktos mi je podwiuzl niemam nic na tel by zadz prosil bym pana o karte orange 25 mam zetafon ked esem lub pzez internet oddam na miejscu"
no rozwaliło mnie to, odpisałem mu jeszcze że nie ma szans na kupno karty, później jeszcze napisał dwa smsy że stoi i czeka i czy przyślę doładowanie, już nic więcej nie pisałem choć korciło mnie żeby posłać kilka ciepłych słów do serca, podłość ludzka nie zna granic...

było MZ 660, może będzie jakaś Świnka

7

bylo trzeba odpisac ze wyslales i zeby cierpliwie czeka. pozniej napisac ze juz dwa wyslales i wisi ci 5 dyszek ;)

Honda XR650R w jedynej słusznej wersji SM - SXV Forks, Magura caliper
Honda CRF150F
Honda CRF70F na małych brudasach
Honda CRF50F na maleńkich brudasach

8

To kolejny po "Afrykańskim"sposób naciągania ludzi.
Radze odpuścic.