Temat: Uwaga na oszusta-przestroga dla kupujacych
Witam.Chcialbym poinformowac wszystkich szukajacych moto dla siebie odnosnie jednego klijenta a dokladnie definicje igly salonowki bezypadkowej perfekcyjnej mianowicie od innych motocykli rozni sie polamana czacha,pomalowanymi srobkami (chyba pedzlem :),krucce dolotowe produkcji wlasnej,pokrzywionej felgi obkracowanej na okolo i parenascie innych szczegolow o ktorych az zal mi wymieniac a wedle ktorych sprzedajacy tzn kolega sprzedajacego (bo wlasciciel ma wyjebane na telefon mimo iz umawia sie dzien wczesniej a co dopiero pofatygowac sie osobiscie) jak sie okazuje na miejscu twierdzi ze jest to stan JAK NOWY
[url]http://allegro.pl/suzuki-gsx-r-1000-k8-jak-nowy-gsxr-yoshimura-i2753891511.html[/url]
wiem ze to nie sm ale gosc sprzedaje i handluje motocyklami takze moze uratuje kogos przed wycieczka pare set km po to zeby sie tylko wqurwic. Nie zrozumie takich ''osobnikow'' chyba nigdy zeby wystawic takiego boba za 28,5tys jednego jestem pewien chlop klamie i oszukuje .
ps.Moze by utworzyc czarna liste sprzedajacych na forum??? duza ulatwienie w trakcie szukania moto bedzie dla kupujacych
pozdrawiam
T ylko
M otocykle