Odp: SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Bart do jasnej cholery ile razy mam pisać że chce pokój 2-osobowy!!!!!!, sorki że zdenerwowałem się ale jak z dziećmi :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bart do jasnej cholery ile razy mam pisać że chce pokój 2-osobowy!!!!!!, sorki że zdenerwowałem się ale jak z dziećmi :)
Nie zauważyłem ;) Sorki!!!!!!!!! :D
Piszcie do Lubarta, On podobno pisał już do Hoteli w Pisku więc nie będziemy mieszać bo i tak niezły bajzel się zrobił
Skończy się na tym że rozjedziemy się po 2,3 hotelach każdy zarezerwuje na własną rękę, tak czuje.
sorki ale nie mam czasu na odpowiednie na wszystkie posty.
Jadę ze swoją drugą połowa wiec pokój na dwie osoby. Jeśli będzie jakiś problem to nie mamy nic przeciw żeby w trzy, cztery osoby spać w jednym pokoju. Jesteśmy za tym za czym większość z naciskiem na jak najtańsze opcje.
Panowie proponuje, że rezerwacją hoteli (które wymieniłem) w Pisku zajmę się ja. Ponieważ już zacząłem komunikację w tej sprawie z hotelami (tak jak pisze Bart)
Aby móc to zrobić do końca potrzebuje informacji ile dób, jaki to ma być hotel, jakie pokoje, konfiguracje wyr. To cała sztuka, więc proszę o wyrozumiałość i precyzyjne informacje
Na tą chwilę wiem
hotel obojętny - czyli wybieram Hotel Bila Ruze
Pokoje
Bart dwójka wyra oddzielne;
Trawer dwójka wyra razem;
Dany dwójka wyra razem;
Franz i Crazy dwójka wyra oddzielne
Lubart i Berek dwójka wyra oddzielnie
postaram się abyśmy wszyscy mieszkali w jednym hotelu.
Głosy na miejsca nocowania
2- Bart&Lubart - 1Pisek, 1 Praga
2- Trawer&Dany 2xPisek
Na tą chwilę wstępnie zarezerwowałem Hotel Bila Ruze 5 pokoi x 2 osoby łóżka oddzielnie na dwie doby.
W momencie odwołania rezerwacji na krótki czas przed przyjazdem trzeba bulić za dobę, a tego bym nie chciał.
2xPisek
Franz i Crazy dwójka wyra oddzielne
Dokładnie.
2 razy Pisek (wyczuwam że tak chcialby Franz, a ja sie dostosowuje do niego)
P.S. Czy ktos wie czy bedzie mozna w niedziele latac w Pisku? Na stronie internetowej wspominaja tylko o sobocie.
może być 2 razy pisek, bo jak do pragi pojedziemy ... to ja już w niedziele na pewno nie polatam na moto;-)
Dobra temat spania uważam za zamknięty. Zostaje dwa razy Pisek.
Jutro potwierdzę wszystko z hotelem (rezerwację, koszty, parking) i dam znać.
Lubart napisał/a:Franz i Crazy dwójka wyra oddzielne
Dokładnie.
2 razy Pisek (wyczuwam że tak chcialby Franz, a ja sie dostosowuje do niego)
P.S. Czy ktos wie czy bedzie mozna w niedziele latac w Pisku? Na stronie internetowej wspominaja tylko o sobocie.
Nawet Ty Crazy 2xPisek :/ Nie no sam pojadę do tej Pragi Panowie, nie rozumiem was.. Ale planujecie w ogóle jechać do Milovic czy do samej Pragi w niedziele?
Ale planujecie w ogóle jechać do Milovic czy do samej Pragi w niedziele?
Jesli w Pisku nie mozna bedzie latac w niedziele, to ja bede namawial Franza, aby pojechać do Milovic. Wg mnie SZKODA jechac taki kawał, aby polatać tylko jeden dzien.
Nawet Ty Crazy 2xPisek :/ Nie no sam pojadę do tej Pragi Panowie, nie rozumiem was..
Co sie nerwujesz. Lokalnie tez jest milo.
Mam namiary na silownie.
[url]https://foursquare.com/explore?near=P%C3%ADsek%2C%20czech%20republic&q=Nightclub[/url]
ja też jestem za koniecznie 2gim dniem treningowym, na zwiedzanie albo samo picie możemy się ustawić na koniec sezonu
Co sie nerwujesz. Lokalnie tez jest milo.
Mam namiary na silownie.
[url]https://foursquare.com/explore?near=P%C[/url] … =Nightclub
crazy.... Ty mnie miałeś uczyć jeździć ... ;-)
crazy.... Ty mnie miałeś uczyć jeździć ... ;-)
Nic sie nie bój. Cały wyjazd jest pod znakiem jazdy.
napisałem do jakiegoś gościa z tego autodromu z zapytaniem co z niedzielą. Zobaczymy. Dobrze by było, aby Franz namówił Janka, aby też zagadnął w temacie.
Crazy mam dla Ciebie i Franza niespodziankę - łóżko w kształcie SERCA
Lubart-blednie zrozumiales moje posty, ale cenie Cie za ogarniecie noclegu :)
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 69 zapytań