256

Odp: SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK

szanowne towarzystwo zgodnie z tym co kolega Lubart nam tu elegancko wymalował to najlepiej wyglada Hotel Bila Ruze, 260 za dwa dni za ryj, hotel ze sraniem i śniadaniem do tego garaż i lokalizacja na rynku (tak przynajmniej pokazuje mapa) ,Crazy co ty na to?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

257 Ostatnio edytowany przez Crazy (2013-04-15 14:59:01)

Franz napisał/a:

szanowne towarzystwo zgodnie z tym co kolega Lubart nam tu elegancko wymalował to najlepiej wyglada Hotel Bila Ruze, 260 za dwa dni za ryj, hotel ze sraniem i śniadaniem do tego garaż i lokalizacja na rynku (tak przynajmniej pokazuje mapa) ,Crazy co ty na to?

Ja sie dopasuje do wiekszosci. Najwyzej bedziesz musial przelotową obniżyć o 5km/h aby mi sie gotowka zgadzala. Nie ukrywam jednak, ze wole wydac na lepsze piwo niz ladniejszy dywan.

A jak sprawa z kosztem szkolenia zakladajac, ze ekipa bedzie wygladala jak ponizej?

1. Bart03
2. Berek650
3. Trawer
4. Franz
5. Crazy
6. Dany
7. Lubart
do tego na 99% 2 osoby z Poznania

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

258

Crazy napisał/a:
Franz napisał/a:

Ja sie dopasuje do wiekszosci. Najwyzej bedziesz musial przelotową obniżyć o 5km/h aby mi sie gotowka zgadzala. Nie ukrywam jednak, ze wole wydac na lepsze piwo niz ladniejszy dywan.

A jak sprawa z kosztem szkolenia zakladajac, ze ekipa bedzie wygladala jak ponizej?

1. Bart03
2. Berek650
3. Trawer
4. Franz
5. Crazy
6. Dany
7. Lubart
do tego na 99% 2 osoby z Poznania

Knedel mówił jasno że do 6 osob to 80 euro za łba, powyżej 6 osób 60 euro, ale zadałem mu to pytanie jeszcze raz w piątek i mi nie odpowiedział

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

259 Ostatnio edytowany przez Bart03 (2013-04-15 15:14:42)

W końcu zostajemy tam(Pisek) 2dni czy lecimy w sobotę pod wieczór do Pragi, tam balujemy i śpimy a w niedziele Milovice?

Dzisiaj gadam z koleżanką, obiecałem jej wcześniej Pragę.. ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

260

Franz. Wydrukuj tego maila z cennikiem co ustalales z poczatku, aby pozniej nie bylo przepychanek.

Bart-ja bym chetnie zahaczyl Milovice bo jak pojedziemy na 1 dzien latania to wyjdzie drozej niz Wisnia placil we Wloszech. No ale ja jade jako pasazer, wiec mam niewiele do gadania.

Crazy pozdrawia

261

Ta cena uwzglednia haracz za tor, czy tylko samo szkolenie?
Macie na zbyciu jakis kanister na wache?

***427***

262 Ostatnio edytowany przez trawer (2013-04-15 17:02:33)

Lubart ja mam karnister 20l i 5l, napewno starczy , dla mnie pokój 2-osobowy

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

263 Ostatnio edytowany przez Lubart (2013-04-15 18:43:00)

Dzięki Trawer chętnie skorzystam z kanistra, oczywiście na potrzeby wyjazdu only;]

Teraz trochę się porządzę...

W kwestii hotelu proponuje zagęszczać ruchy bo zaraz się okaże, że śpimy w autach. Jak ktoś ma inne zdanie proszę o zapoznanie się z dostępnością.
W mojej opinii najlepszym wyborem z punktu widzenia imprezowania, dostępności i garażu (jest w cenie, ale potwierdzam max wysokość pojazdów) jest Hotel Bila Ruze. Ale nie liczyłbym na zbytni luksus (patrz opinie o hotelu). Proszę o obejrzenie sobie fotek zaproponowanych hoteli przeczytanie opinii, ewentualne reklamacje będą przeze mnie zlewane ;)
Jeżeli ktoś ma inne propozycje - tańsze - są jak najbardziej mile widziane

Uprasza się o wybór hotelu, ilości dób, a w dalszej kolejności konfiguracji spania (jaki pokój, czy łóżka osobno)

Pozostałe kwestie do wyjaśnienia
Pytanie Barta
W końcu zostajemy tam(Pisek) 2dni czy lecimy w sobotę pod wieczór do Pragi, tam balujemy i śpimy a w niedziele Milovice? - pytanie do wszystkich biorących udział

moje
Ta cena (60 EUR za szkolenie) uwzglednia haracz za tor, czy tylko samo szkolenie? - pytanie do Franza

***427***

264

ja jestem za 1 dobą w Pisku (pt/sb) i 1 w Pradze (sb/niedz).
Ale jak większość stwierdzi 2x Pisek też jestem z tym okej.
Pokój 2 osoby (jak Berek przyjmie moją propozycję) 2x single bed

***427***

265

1. Lubart- 1na noc w Pisek 2ga noc Praga Pokój 2os.(Berek)
2.Bart- 1na noc w Pisek 2ga noc Praga Pokój 2os.

Wpisujcie się trzeba w miarę szybko zamknąć temat noclegu w Pisku( z Pragą nie będzie problemu)
Niech każdy się zadeklaruje jaka forma wyjazdu mu odpowiada.

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

266 Ostatnio edytowany przez Lubart (2013-04-15 19:33:58)

Bart - jako, że uznałem się za samozwańczego MODa tego wątku - dostajesz upomnienie
brak rodzaju łóżka, Twoja koleżanka może mieć pretensje o łoże małżeńskie;]

EDIT
tak na serio to wpisujcie też jaki hotel (PISEK) wybieracie i jakie łóżka chcecie żeby potem nie było pretensji

***427***

267

O mnie się nie martw :] Złączę łóżka jak będzie trzeba..

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

268 Ostatnio edytowany przez trawer (2013-04-15 19:50:24)

Lubart ja to jak pisałem kilka razy 1 pokój 2 osobowy. 
Dla mnie nie ma znaczenie konfort i "gwiazdki" hotelu, Ważne aby było łóżko i tanio, więc zdaje się na Ciebie.
Druga sprawa to ja bym obstawiał za dwiema dobami(nie mylić z dupami:)" w miejscowości Pisek ponieważ będzie taniej, nie wierzę aby w Pradze były takie same ceny. Pragę możemy zwiedzić od rana w niedzielę albo przenocować tam gdzie będziemy mieli drugi dzień jazdy i wyruszyć na Pragę, to moje zdanie ale przystosuję się do większości

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

269

Bart-zarezerwuj tam gdzie sa miejsca dla calej grupy bo inaczej bedziemy spali w busach. Znajac zycie pewnie jest jeden, max dwa hotele ktore maja tyle miejsc aby nas przyjac. Wybieracie ten hotel jak baba sukienke. Co za roznica. Bierz ten z lazienka co blisko centrum i cene ma dobra i tyle.
Tylko REZERWUJ, please.

Crazy pozdrawia

270 Ostatnio edytowany przez Bart03 (2013-04-15 20:01:49)

W Pisku nie ma już żadnego wyboru zostało 5 hoteli ale ciężko żebyśmy się zmieścili w wszyscy w jednym skoro ma być ok 10osób.

Ogarnę to Crazy! Rezerwuje tylko dla osób z listy czy ktoś chce zgłosić jakaś towarzyszkę? Trawer jedziesz z szanowną małżonką??

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88