Odp: SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Ja bym brał ten najtańszy :), śniadanko to sobie sam wypiję :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja bym brał ten najtańszy :), śniadanko to sobie sam wypiję :)
ja też jestem za opcją niskobudżetową hotelu
Pod skalou jest czynny w lipcu i sierpniu. Tak mowi ich strona internetowa.
dla nas otworzą w kwietniu :), ja tu chce nocować bo ten hamak podoba mi się :)
Pod skalou jest czynny w lipcu i sierpniu. Tak mowi ich strona internetowa.
Rzeczywiście, nie czytałem opisów wszystkich Hoteli ;)
Jest jeszcze- Manhattan Penzion *** 2os. 950Kc 3os.1200Kc
Bart Ty jesteś człowiek młody , znasz języki to zadzwoń może jest otwarty w kwietniu
Ten Manhatan też może być mimo że nie mają hamaka :)
ZESTAWIENIE HOTELI
1. Hotel Pod Skalou ** - Pokój 2os. 800Kč 3os. 990Kč PIES/KOT 50Kč Bez śniadania. Skromny Hotelik ale najtańszy.
Jak dobrze zabalujemy w pt wieczorem, to jest szansa ze bedziemy podpadac pod PIES/KOT za 50Kc ;)
Bart03 napisał/a:ZESTAWIENIE HOTELI
1. Hotel Pod Skalou ** - Pokój 2os. 800Kč 3os. 990Kč PIES/KOT 50Kč Bez śniadania. Skromny Hotelik ale najtańszy.
Jak dobrze zabalujemy w pt wieczorem, to jest szansa ze bedziemy podpadac pod PIES/KOT za 50Kc ;)
Ale to wszyscy musielibyśmy równo zabalować aby razem wylądować w tym "hotelu" bo inaczej to kiepsko inni by mogli zazdrościć :)
Dobrze gdyby do Wtorku/Środy WSZYSCY CHĘTNI potwierdzili uczestnictwo w Event'cie Rezerwujemy wtedy wybrany Hotel ;)
Proponuje także zwrócić uwagę na to, czy w hotelu jest parking strzeżony. Po nocy może się okazać, że nie mamy na czym jeździć;]
Rozumiem, że w grę wchodzi nocleg z pt/sb i sb/niedz.
Crazy bierzemy dwójkę? mi wersja niski budżet nie przeszkadza, ważne żeby kibel byl w pokoju, śniadanie musi byc w cenie i żeby busa z motórami było gdzie bezpiecznie postawić
Crazy bierzemy dwójkę?
Oczywiscie.
Tylko na ucz sie odmieniac. Nie "dwójkę" a "dwie". Ale tak, tak.
Ja też biorę pokój dwuosobowy :) bez śniadania , ale kibel musi być :)
W MANHATTAN jest Parking na zewnątrz i ogrodzony ogród- Myślę że to wystarczy, osobiście tylko prosiłbym kogoś z WAS o wprowadzenie grata na noc na pakę jeśli będzie taka możliwość ;)
Śniadanie- Ja dla mnie to lepiej bez gdyż zabieram z Wrocławia to czego potrzebuje. Owsianka, musli, jogurt. Jeśli pojedziemy do Hotelu bez opcji ze śniadaniem to jeśli ktoś weźmie 'elektryczny palnik- zrobię zajebiste omlety ;) Fajnie też żeby był czajnik do wody.
Damy radę!
Crazy bierzemy dwójkę?
chyba w którymś hotelu widziałem opcję łoża małżeńskiego;)
BTW.
w terminie pt/sb i sb/niedz 19-21.04
w Manhattanie nie ma miejsc.
zostały 2 dwójki i 1 trójka
info z booking.com
Hotel U Kaplicky
zostały 3 dwójki
3 triple rooms
and +/- 20 single rooms
parking strzeżony
1.650,- CZK - 1 double room for 1 night with breakfast
1/1……………………….1 200,- CZK / 1 night with breakfast
1/3……………………….1 650,- CZK / 1 night with breakfast
Hotel Bila Ruze
5 x double rooms / separate beds /
hotel Garage
Price : 1 x double room .................1550,-Kč / 62 Euro / 1 Night with Bereakfast + Garage
Interhotel America
CZK 1.480,- / room / night. Price incl. breakfast, entrance in hotel's wellness centre, high speed wi-fi connection and all taxes.
Our parking lot is monitored by camera.
Powyższe informacje ustalane były bezpośrednio z hotelami, nie przez booking.com. Opinie o hotelach są na booking.com i na tripadvisor. Ogólnie po komentarzach uważam, że za tą kasę to raczej marne propozycje, ale nie mam czasu więcej szukać.
Teraz kwestia decyzji:
ile nocy zostajemy w Pisku;
ile pokoi potrzebujemy i jakich* (wysyłane przeze mnie zapytania były na 5 dwójek)
czy ktoś robił dodatkowy reaserch może jest jeszcze jakaś alternatywa tańszego noclegu
* - ile osób w pokoju i czy z oddzielnymi wyrami, czy małżeńskie;]
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SupermotoAcademy.cz-Pisek CZK
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 69 zapytań