Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Ja jutro z chęcią ale najlepiej po południu.
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 413 414 415 416 417 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja jutro z chęcią ale najlepiej po południu.
Także się piszę, byle tylko pogoda nie zaskoczyła negatywnie.
dzis o 14 w Markach na przed szklarniami widziana czarna Drz w asyscie skutera
Ups :). Przeleciałem na gumie przez skrzyżowanie, jak się później okazało - przed dwoma radiowozami z dwóch różnych stron skrzyżowania :]
Pany, na jutro coś jest ustalone? Która godzina i gdzie?
Widziane dziś gumujące 690 SMC w okolicy Fortu Wola ;)
Od 18 śmigamy z Klaymanem - start Wola Park.
a jutro coś ktoś?
Jak zwykle muszę wziąć w ręce stery warszawskiego terroru. W związku z tym że ciemno robi się późno, a kilku spóźnialskich składa na szybkości swoje sprzęty, proponuję zebrać się o dobrym dniu - około 13 stej na Bankowym placu. Pozwoli to pijakom wytrzeźwieć, śpiochom się wyspać, spóźnialskim nadrobić stracony czas. Same plusy.
Do zobaczenia!!
Jak zwykle muszę wziąć w ręce stery warszawskiego terroru. W związku z tym że ciemno robi się późno, a kilku spóźnialskich składa na szybkości swoje sprzęty, proponuję zebrać się o dobrym dniu - około 13 stej na Bankowym placu. Pozwoli to pijakom wytrzeźwieć, śpiochom się wyspać, spóźnialskim nadrobić stracony czas. Same plusy.
Do zobaczenia!!
Brzozier bardzo dobrze ogarnij ten pierdolnik przez chwilę bo najbardziej nienawidzę... ja latam tu a wy tam - jednak jest potrzeba kierownika.
SSSTW - potrzebuje jeszcze chwilkę po dzisiejszych oględzinach i garażowych jazdach stwierdzono wyciek z tylnego amora :-(((( fuck
To jutro? :)
Widziane dziś gumujące 690 SMC w okolicy Fortu Wola ;)
pomaranczowe i kask z przewaga koloru bialego ? jesli tak, to wiem kto to mogl byc :)
Jutro nie bierzemy jencow.
13 bankowy. Chaos i zniszczenie.
jadę rano do Bereta do garażu. Pomagam mu składać jego chodaka żeby był gotowy na 13nastom. Zobaczymy co z tego wyjdzie oraz - zobaczymy czy mój nie będzie zanikał prądów - bo miewał takie przestoje ostatnio czasami... :) Ale myślę że będzie dobrze. Do zobaczenia o 13stej. Będzie brakowało mi tylko jednego - bluzy z napisem: Nakurwiam terror zachowaj dystans
Będzie brakowało mi tylko jednego - bluzy z napisem: Nakurwiam terror zachowaj dystans
He he - mi też :D poza tym motocykla w Warszawie
Strony Poprzednia 1 … 413 414 415 416 417 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.098 sekund, wykonano 34 zapytań