1

Temat: [s] KASK HJC FG-15 BEN SPIES

Witam, mam do zaoferowania kask:
http://www.hein-gericke.co.uk/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/H/J/HJC_FG-15_Prepreg_Ben_Spies_MC1_62.jpg
Posiadam oryginalne opakowanie i pokrowiec z ceną kasku.
Wiejec informacji na PW.
Pozdrawiam

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

2

Odp: [s] KASK HJC FG-15 BEN SPIES

Napisz cenę..

DT 125 '04 > DRZ 400 E '03 > 625 SMC '06 > R1 RN09 '02 > RM 250

3

no i też rozmiar

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

4

M/58 cena do negocjacji

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.

5

Jvezii napisał/a:

M/58 cena do negocjacji

Tylko dalej nie podałeś ceny więc... możesz mi go wysłać za darmo i jeszcze jako ta negocjacja dorzucić browara.

6 Ostatnio edytowany przez Sikorini (2013-03-25 22:12:24)

Ja dam 50 zł już z wysyłką ok?

Cagiva  SM 125-> Suzuki Rm 250-> Gasgas TXT PRO 280

7

dobra licytujemy

daje 100pln + przesylka :)

i can do this .. here, hold my beer

8

daje 48 zł i browara za 3 zł przelicytowałem sory , było napisane ,że do negocjacji czyli bez ceny minimalnej proste..
Kolego Jvezii zrobiłeś dziś dobry biznes ;)

9

dj-mati Patrz wysłałem Ci a ty nie odebrałeś paczki ale jaja... O_o
Nie rozumiesz co to znaczy cena do negocjacji to nie mój problem :) jeśli piszę ze do nego to oznacza to ze piszesz i razem uzgadniamy cenę i albo ci sprzedam albo nie.
Joł.

10

podaj ile chcesz za ten kask, a pozniej z kims negocjuj czy to duzo czy malo
zeby negocjowac/uzgadniac to trzeba najpierw podac cene startowa..

11

Te osoby co są zainteresowane to PW napiszą i jest ok. Bo najwięcej mają do powiedzenia Ci co nawet nie myślą o kupnie kasku.
Chcesz negocjować napisz PW wyślę zdjęcia i inne informacje.

12

Kiedyś był temat na forum, że podajemy ceny w ogłoszeniach. To jest forum, więc wszyscy sobie pomagają, żeby nikt nikogo nie zrobił w wała (czytaj jest promocja na kask w jakimś sklepie, a ktoś sprzedaje drożej i szuka jelenia). Podyktowane jest to tym, że zawsze na forum SM tworzyła się pewna społeczność, wzajemnie dbająca, by mieć na zalanie mociaka, wpisowe na zawody, etc między innymi dzięki temu, że oszczędza się na np. akcesoriach (linki do sklepów), częściach (wspólne zakupy), wyjazdach (ustawki do busa na zawody), remontach (sprawdzanie moto przez kolegów z danego regionu). Jeżeli ktoś ukrywa cenę, to może to oznaczać, że szuka jelenia, stąd taka reakcja powyżej. Jeżeli trudno jest zaakceptować i dostosować się, to może lepiej sprzedawać przez allegro?