1

Temat: Czy warto kupic dr 350 i przerobic na SM ?

Tak jak w temacie chcialbym na jesien ewentualnie w zimie zmienic moto. Wakacje sie zblizaja wiec do pracy pewnie pojde, zwlaszcza że teraz dluzsze wakacje bo matura w maju. Wiadomo że nawet jesli robota bedzie to i tak cudow nie zarobie wiec o mojej wymarzonej wrf to moge zapomniec, zreszta i tak nie wiem czy nie bylaby za mocna zaraz po 125. Mniejsza z tym. Wpadl mi do glowy pomysl czy nie zainwestowac w dr 350 i przerobke na SM. i teraz moje kilka pytan :
- czy za 4 tys mozna realnie kupic dr 350 w dobrym stanie ?
- czy przerobka zmiesci sie w max 2000 zlotych (nie bede wypisywal konkretnych czesci bo pewnie dobrze wiecie co trzeba zmienic)
- chyba najwazniejsze - czy jest to w ogole oplacalne - moze sa jakies inne ciekawe moto w tej cenie ?
- czy dra nie znudzi mi sie zbyt szybko ? wiadomo te 30km niecale szalu nie zrobi ale poki nie mam kasy to mocny sprzet to tez wiele nie wymagam - zeby w trasie pojechala te 110-120 i nie rozpedzala sie do tej predkosci 5 min, i zeby w miescie tez jakos sobie radzilo, chcociaz o podrywaniu na kolo mozna chyba zapomniec prawda ?

To chyba tyle
Pozdrawiam

//sorki za brak polskich znakow, pisze z tableta od kumpla i cholernie zle sie tu pisze

Husqvarna TE/SM 610i.e

2 Ostatnio edytowany przez SFMario (2013-04-12 12:05:57)

Odp: Czy warto kupic dr 350 i przerobic na SM ?

Poszukaj za granica CCM 404 supermoto. Zawias przod usd tyl pds silnik z drz na e starter.
Ceny niskie ze wzgledu na mala popularnosc. Powinines sie zmiescic w 7-8k zl.

Bo jak kupisz dr to przerobka na sm sie nie zamknie w 2 k zl a o nie zajechana dr ciezko.

jol

3

jak byś się upierał na dr to znajomy się zastanawia nad sprzedażą napisz na pw to dam znac w ciągu tygodnia jak będę się z nim widział ile za nią chce dokładnie czy wgl chce w końcu sprzedać i troche info które uda mi się wyciągnąć

4

Z tego co tak patrze to ciężko o takiego CCM'a do 7-8 tys, Ceny zazwyczaj ponad to, a do tego jeszcze koszty rejestracji i sprowadzenia.

Husqvarna TE/SM 610i.e

5

Był niedawno podobny temat. Poszukaj wlasnie o DR 350.

PS. Znajomy ma mocniejszą i lżejszą wersję DRki 350 do sprzedania - model na USA/Canada.

pozdr
Michał, Wrocław
KTM EXC-R 530 [Alpina + Beringer] => Husaberg FS 650 Force [Berginer + Adler + Power4Suspension + Akrapovic]

6 Ostatnio edytowany przez maniula259 (2013-04-17 22:38:16)

witam.
Mam takie pytanie a nie chcę zakładać nowego tematu.
Czy jets możliwe kupienie sm do 5tyś w do 400 poj 4t na jednym cylindrze chodzi mi głównie do jazdy po mieście czasami przejazdy przez polne drogi

7

Moja Derbi Senda 125 SM 4T   ; ]