Temat: Czy warto kupic dr 350 i przerobic na SM ?
Tak jak w temacie chcialbym na jesien ewentualnie w zimie zmienic moto. Wakacje sie zblizaja wiec do pracy pewnie pojde, zwlaszcza że teraz dluzsze wakacje bo matura w maju. Wiadomo że nawet jesli robota bedzie to i tak cudow nie zarobie wiec o mojej wymarzonej wrf to moge zapomniec, zreszta i tak nie wiem czy nie bylaby za mocna zaraz po 125. Mniejsza z tym. Wpadl mi do glowy pomysl czy nie zainwestowac w dr 350 i przerobke na SM. i teraz moje kilka pytan :
- czy za 4 tys mozna realnie kupic dr 350 w dobrym stanie ?
- czy przerobka zmiesci sie w max 2000 zlotych (nie bede wypisywal konkretnych czesci bo pewnie dobrze wiecie co trzeba zmienic)
- chyba najwazniejsze - czy jest to w ogole oplacalne - moze sa jakies inne ciekawe moto w tej cenie ?
- czy dra nie znudzi mi sie zbyt szybko ? wiadomo te 30km niecale szalu nie zrobi ale poki nie mam kasy to mocny sprzet to tez wiele nie wymagam - zeby w trasie pojechala te 110-120 i nie rozpedzala sie do tej predkosci 5 min, i zeby w miescie tez jakos sobie radzilo, chcociaz o podrywaniu na kolo mozna chyba zapomniec prawda ?
To chyba tyle
Pozdrawiam
//sorki za brak polskich znakow, pisze z tableta od kumpla i cholernie zle sie tu pisze