Odp: Początkowe wdzianko.
Ja polecam tą [url]http://allegro.pl/profesjonalna-zbroja-fr-dh-661-sixsixone-vapor-xl-i3104411730.html[/url] przelatałem 2 sezony i jest zajefajna ;] Ten co ty chcesz kupić 661 na klacie ma tylko gąbkę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Początkowe wdzianko.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja polecam tą [url]http://allegro.pl/profesjonalna-zbroja-fr-dh-661-sixsixone-vapor-xl-i3104411730.html[/url] przelatałem 2 sezony i jest zajefajna ;] Ten co ty chcesz kupić 661 na klacie ma tylko gąbkę.
przekracza moj budżet ;/
rekawice Tschul 212
kurtka SECA Katana
laczna cena 400zl.
Pierwsze wrażenie robia naprawde dobre.
Co dalej to czas pokaże :) Dzięki wszystkim za pomoc !
jeszcze jedne pytanko- czy ktoś z was kiedykolwiek dawał komuś do malowania kask ?
chce pomalować swojego zielonego uvexa bo nie pasuje do całej reszty, no i myśle żeby walnąć go na czarny mat. Tylko jak sprawdzi sie to w praktyce ?
może plastidipem?
Mam kumla który sie w to bawi i da rade takie cos zrobic tylko trzeba odpowiedznio:)
jeszcze jedne pytanko- czy ktoś z was kiedykolwiek dawał komuś do malowania kask ?
chce pomalować swojego zielonego uvexa bo nie pasuje do całej reszty, no i myśle żeby walnąć go na czarny mat. Tylko jak sprawdzi sie to w praktyce ?
W praktyce +5 do lansu, pewnie będzie super wyglądać, ale utrzymanie takiego kasku to wyzwanie.
Mam kumla który sie w to bawi i da rade takie cos zrobic tylko trzeba odpowiedznio:)
ile koleżka sobie życzy za taki bajer ?
....i poczekać z 2 miesiące :D
Qban napisał/a:Mam kumla który sie w to bawi i da rade takie cos zrobic tylko trzeba odpowiedznio:)
....i poczekać z 2 miesiące :D
a to chyba podziękuje :D
Nie, no żartuję przecież :p
Jak jesteś zainteresowany to Quban Ci namiary do ziomka podeśle i sobie z nim wszystko ustalisz :D
kupujesz papier scierny o odpowiedniej granulacji i lakier czarny mat w puszce tylko nie każdy się nadaje. ja polecam ten:
ważne podczas matowienia powierzchni nie dotrzyj do tworzywa bo wtedy podkład będzie potrzebny.
Jak z trwałością... sezon wytrzyma bez problemu a jak póżniej pojawią się odpryski to poprawisz malowanie
Kumpel w tym siedzi zawodowo, za pomalowanie kasku profesjonalnie, bez uszkodzenia jego struktury (bo starej farby przecież trzeba się pozbyć) min 500 zl + reszta w zależności od wzoru. Oczekiwanie od 2 tyg + reszta zależnie od wzoru :PP
A co do kurtki, jeżeli jeszcze nie zdecydowałeś, tekstylna będzie moim zdaniem lepsza od zbroi jeżeli chcesz latać powyżej 100 km/h. Przy tej prędkości zbroja zachowuje się jak papier. Tzn protektory git, rewelka, ale siatka, które je trzyma rozrywa się przy pierwszym kontakcie z asfaltem i zostajesz bez niczego...
Więc zależy do czego tak naprawdę tego potrzebujesz. Najlepszą opcją jest tekstyl z meshu + zbroja, ale to wydatek ok 800 zl minimum, więc raczej odpada. Albo oczywiście skóra :P
W każdym razie ja w samą zbroję bym nie wszedł na asfalt.
P.S. Wiem z autopsji ;) nie radzę sprawdzać osobiście
Pzdr
kupujesz papier scierny o odpowiedniej granulacji i lakier czarny mat w puszce tylko nie każdy się nadaje. ja polecam ten:
ważne podczas matowienia powierzchni nie dotrzyj do tworzywa bo wtedy podkład będzie potrzebny.
Jak z trwałością... sezon wytrzyma bez problemu a jak póżniej pojawią się odpryski to poprawisz malowanie
Takiej amatorki nie zalecam, lepiej już zostawić oryginalne malowanie, niż miałby wyglądać jak pajac.
Skorupa z reguły zbudowana jest z włókien, które szlifując sam po prostu uszkodzisz...
No chyba, że masz z tworzywa termoplastycznego, ale raczej do offroadu rzadko stosowane
czytanie nie boli, przecież jest jak byk "podczas matowania powierzchni ......" czyli lakieru jakim jest pokryty kask. Ja nie pisałem o jego zdzieraniu :)
Jak kiedyś spróbujesz malowania/lakierowani (ale nie pędzlem po scianie) to wtedy zabieraj głos w tej sprawie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Początkowe wdzianko.
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 74 zapytań