Odp: Pokaż swój pojazd
Mam ale wyjechałem tylko na chwile i nie chciało mi sie ich zakładać :)
Oj stary uwierz mi ze najwiecej gleb zdarza sie wlasnie w takich sytuacjach, sam znam przynajmniej kilka ( na szczescie nie na swoim przykladzie)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 173 174 175 176 177 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam ale wyjechałem tylko na chwile i nie chciało mi sie ich zakładać :)
Oj stary uwierz mi ze najwiecej gleb zdarza sie wlasnie w takich sytuacjach, sam znam przynajmniej kilka ( na szczescie nie na swoim przykladzie)
Zakładaj zawsze... Nie ma "nie chce mi sie" bo jade na chwile. Ja kiedyś prawie bez palcy wróciłem... od tej pory nawet jak mam do przejechania niewiele to cały ubiór idzie.
Jestem tego samego zdania. Rękawiczki, kurtka i konkretny but (chociaż ja i tak w trampkach jeżdżę bo do szkoły raczej słabo w crossowych).
Skończcie już pierdolić z tym ubiorem, jego dupa, was nie będzie bolało i to jego sprawa jak i w czym jeździ.
Skończcie już pierdolić z tym ubiorem, jego dupa, was nie będzie bolało i to jego sprawa jak i w czym jeździ.
+1
A pomyślałeś, że może dzięki temu np uniknac powaznej kontuzji itd ? Zluzuj majty :)
A pomyślałeś, że może dzięki temu np uniknac powaznej kontuzji itd ? Zluzuj majty :)
+1
ktoś tu kogoś przestrzega przed złymi doświadczeniami które mogl wyprobowac na własnej skorze a wy tu sie spinacie :)
Po co ta spina ? Każdy wyraża swoje zdanie.
Ja teraz mam większy nawyk brania GoPro niż ubierania stroju :(.
Żadna spina, tylko takie pitolenie internetowe już mnie po prostu męczy i nikogo takim czymś się nie przekona jak na moje dopóki sam nie "posmakuje" co to zdarte do kości ciało na asfalcie. To tak jakby powiedzieć nie jeździjcie szybko, bo się zabijecie bla bla bla... I ja też wyrażam swoje zdanie ;)
Dajcie chlopakowi spokój.. tak jak przedmówca rzekł wyje bie sie to zmądrzeje jak nie chce sie pajac uczyć na czyichś tylko swoich błędach proste ;]
Mój kuzyn się wyjebał bez ochraniaczy, miał tylko kask, to co przeżył, jak cierpiał z powodu pozdzieranej skóry, blizny do teraz, a bólu co nie miara.
Jak sie nie przewrócisz to sie nie nauczysz ! :D
Jak sie nie przewrócisz to sie nie nauczysz ! :D
Pomyślał Koń Rafał.. :]
gdzie są pojazdy ?
Kurde ja myślałem że wam o buty i nakolanniki chodzi bo bazer zawsze zabieram dla bezpieczeństwa no i troche ciepła daje :)
Ja już latam trzeci dzień z rzędu, w weekend niestety nie będę mógł. Na większych drogach jest w miarę czysto, gorzej z tymi mniejszymi. Temperatura nie jest taka zła, idzie wytrzymać :)
PS Sory za jakość, nie miałem nic lepszego pod ręką.
Sprzęcior z byłej naszej Pilskiej grupy widze ;D
Strony Poprzednia 1 … 173 174 175 176 177 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.082 sekund, wykonano 57 zapytań