Odp: Supermotowy Terror Warszawy
dajcie spokój przeleciałem teraz na myjnie i z powrotem zimno jeszcze
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 411 412 413 414 415 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dajcie spokój przeleciałem teraz na myjnie i z powrotem zimno jeszcze
Ja dziś odstawilem do serwisu, upału na trasie nie było ale dało radę :)
właśnie ja po paru miesiącach w kingsajzie "na malucha" dziś i jakoś tak dziwnie, kurna było przecież +7 aż, ja tam się zgrzałem jak zwykle
Według mojej niezawodnej pogody w czwartek 12 a piątek 16. Czy ktoś coś reflektuje :D ?
wczoraj odpalilem sztukę. Umyłem, wypucowałem co mogłem, nasmarowałem łańcuch. Sukę przegazowałem - marchew sieknąłem klika z yoshirury i na tym koniec. Poszła znowu spać :) Może wyciągnę ją jakoś pod koniec tygodnia. Na spokojnie -jeszcze pizga, przyjemności nie ma.
Ja właśnie polatałem trochę po Stolicy.
Urlop wziąłem myślałem że cały dzień będę latał, może głupio się przyznać ale po 50km latania już miałem dosyć. Chyba troszkę za zimno na mega latanko no i sporo syfu na mniejszych uliczkach.
Mimo to banan na twarzy był :D, w końcu to najdłuższa moja przerwa między sezonami.
Podobno od soboty może niedzieli będzie bardziej wiosennie, więc kończcie prace przy sprzętach bo trzeba naku..wiać :)
Doberek
Kurde tylko uwaga na puszki. Barany jeszcze nie obyte. Dobrze dwójki nie zapiołem jak z bramy wyjechał do połowy mojego pasa a hebel nowy nie wyczuty asfalt zimny guma zimna tylko mi się ciepło zrobiło. Poza tym to banan, tylko tak dziwnie jakoś bo do garażu wjeżdżałem wczoraj po sniegu
Latalem sporo w niedziele i tera glut do pasa. Ale nie zaluje
Gregor moze polatamy? trzeba Huske rozruszac..
no syfu trochę jest, wystarczy się dobrze ubrać i pierwsze parę min dłużej rozgrzewać kapcie "wężykiem Jasiu wężykiem"
ps. SUPERM szkoda że info nie zostawiłeś może bym się kulnął w twoją stronę
Rozgrzewanie tak jak pisal niwy nie wężykiem a ogien i "hamulowanie"
niwy Ty widzę lubisz kłótnie...
masz coś do kogoś to wal na PW, bo zaczyna się to robić wkurzające
ja po zeszlotygodniowym lataniu i niedzielnej przejazdzce z G3d leze w domu na antybiotyku... jak do weekendu sie nie wykuruje to sie wkurze!
Bosz co za mieczaki ;D
Gdyby nie to, ze musze tereaz jezdzic w 2 osoby do roboty to juz bym smigal na moto.
Swoja droga wczoraj na trasie lazienkowskiej jakis KAT nas mijal :)
Kula,ale jakie znowu kłótnie?Po prostu obalił mit.
Prawda jest taka ze poprzez jazdę slalomem na prostej wychłodzisz opony zamiast je rozgrzać.
Pomyśl teraz dlaczego tak się dzieje :-)
Strony Poprzednia 1 … 411 412 413 414 415 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.094 sekund, wykonano 43 zapytań