Odp: Pokaż swój pojazd
ale worki z węglem byś wniósł do garażu :)
A to już po stronie mojega brata :)
Koso długo nie wytrzyma bez modyfikacji - to pewne :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 169 170 171 172 173 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ale worki z węglem byś wniósł do garażu :)
A to już po stronie mojega brata :)
Koso długo nie wytrzyma bez modyfikacji - to pewne :)
To może jeszcze takie coś warto wykonać?
[url]http://carbon-performance.com/galerie/K[/url] … _Roben.jpg
No i macie najgrubsze smc na forum :) PRELUDE gratuluje, zacne mody!! A najbardziej mi się podobają zmiany które się kryją pod kanapą! Faktycznie malowanie proszkowe wachacza aż się prosi, sam to rozważam.
Ps błotnik acerbisa również wsysam, jak i osłony setów karbonowe ;)
To jest kompletny EVO 2 ? Jestem ciekaw wrażeń z jazdy, bo ludzie narzekają że traci dół na rzecz góry. Ale może to tylko takie odczucie po poprawie górnego zakresu obrotów.
PRELUDE, ladna maszynka :) widac ze wlasciciel kocha :P
Prelude hehe, pewnie jak przejadę się twoim to to wrażenie jakie obecnie mam szybko zniknie ;D Ale szczerze powiedziawszy to poza wydechem i modami pod siedzeniem nic więcej mi nie potrzebne ;)
supermoto-poland napisał/a:180tka na 5.50 wpakowane w YZ450F na stalowej ramie :)
[url=http://postimg.org/image/c0r0h8g3n/][/url]
A skrecac to bedzie??
Jeśli motocykle z Włoch skrecają na 180 to uwierz mi, że JAPONCE robią to lepiej
HE HE HE
OT
No i macie najgrubsze smc na forum :) PRELUDE gratuluje, zacne mody!! A najbardziej mi się podobają zmiany które się kryją pod kanapą! Faktycznie malowanie proszkowe wachacza aż się prosi, sam to rozważam.
Ps błotnik acerbisa również wsysam, jak i osłony setów karbonowe ;)
Przed pomalowaniem proszkowym dowiedz się z jakich stopów jest ten wachacz i w jakich temperaturach będzie proszek się rozpuszczał. Często bywa tak, że malarnie nie kontrolują temperatury w piecu. Może się okazać, że wachacz straci swoją wytrzymałość, właściwości itd.
Temat ten był wałkowany odnośnie felg aluminiowych i ich wytrzymałości ma streetracing.pl/ racingforum.pl, jdmoption i innych forach.
Warto najpierw poszukać o tym informacji.
180tka na 5.50 wpakowane w YZ450F na stalowej ramie :)
Jak to zrobiłeś ? Jakieś większe mody, czy wystarczyła szersza felga ? Mi w 426 160tkę już łańcuch tnie i jakoś nie potrafię sobie tam 180tki wyobrazić. A była by to ciekawa sprawa taką gumę tam wsadzić :)
PRELUDE jak by był konkurs na najładniejsze moto na forum obsatwiał bym twoje
To jest kompletny EVO 2 ? Jestem ciekaw wrażeń z jazdy, bo ludzie narzekają że traci dół na rzecz góry. Ale może to tylko takie odczucie po poprawie górnego zakresu obrotów.
Tak to jest kompletny KIT EVO 2 - nie mam porównania jak motocykl zbiera się od dołu bez moda gdyż zamówiłem go w salonie już z taką modyfikacją. Ale może w sezonie jak spotkam się z Koso na wspólne latanie to będę miał okazję sprawdzić.
Przed pomalowaniem proszkowym dowiedz się z jakich stopów jest ten wahacz i w jakich temperaturach będzie proszek się rozpuszczał. Często bywa tak, że malarnie nie kontrolują temperatury w piecu. Może się okazać, że wahacz straci swoją wytrzymałość, właściwości itd.
Temat ten był wałkowany odnośnie felg aluminiowych i ich wytrzymałości ma streetracing.pl/ racingforum.pl, jdmoption i innych forach.
Warto najpierw poszukać o tym informacji.
mallly200sx dzięki za info, postaram się zwrócić na to uwagę
hacker33 napisał/a:PRELUDE2000 weź ten wahacz jebnij na czarno bo szpeci całą maszynę.
Myślałem już o tym, tylko nie wiem czym to pomalować / okleić ???
Poza tym jaki się już ujebie wahacz to nie idzie go niczym wyczyścić
A ja proponuję pastę polerską, filc i wiertarkę
A ja proponuję pastę polerską, filc i wiertarkę
Uułee, nie, polerka to do choppera..
Czy jak pomalujesz proszkiem to domyjesz wachacz? Wydaje mi sie ze raczej bedzie z tym problem bo bedzie tam sporo otwartych porow. Chyba lepiej po proszkowaniu polozyc bezbarwny.
ale na drogach sucho :D
Strony Poprzednia 1 … 169 170 171 172 173 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.081 sekund, wykonano 52 zapytań