Temat: Auto z pazurem do zabawy do 15k zl
Witam wszystkich ponownie, juz troche wypadlem z wpraey tak wiec jezeli temat jest malo odpowiedni do dzialu prosilbym o przeniesienie i z gory przepraszam. No ale jesli jest wszystko ok to powiem tak: szukam fury, myslalem zeby przeznaczyc 15 tysiecy zlotych, kilka zostawic w razie czego. No i tak, szukam czegos z pazurem, chociaz nie wiem czy w tej kwocie cokolwiek fajnego mozna dostac. Wiadomo ze chcialbym zeby autko bylo jak najmniej awaryjne i jezdzilo za darmo, ake tak to sie nie da niestety :p chcialbym cos w tyl napedzie bo przod juz mi bokiem wychodzi, moze byc te 4wd, mile widziane :D autko bedzie glownie do zabawy, do wypadow z przyjaciolmi do kina, na imprezki, ogolnie do powozenia dupy w nasza cudowna wiosne, pojezdzenia z wieczorka i upuszczenia wodzy wyobrazni :p mam kilka typow swoich ale nie bede na ten temat juz pisac, czekam na jakies propozycje co titaj fajnego jeszcze mozna przylukac i sie zainteresowac. Co do spalania to nie jest ono dla mnie najwazniejsze, moj tymczasowy samochod pali 20 na 100 wiec jak bedzie to 15l w miescie to plakac nie bede :p czekam na jakies fajne furki, moze na cos sie czlowiek w koncu zdecyduje :)
Pozdro no i wiosny zycze kazdemu, nawet tym ktorzy chwilowo bez motocykla ;)