Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Dlatego zapraszam na tor!!! Tam mozecie dac z siebie wszystko bez ryzyka utraty prawka.
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 171 172 173 174 175 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dlatego zapraszam na tor!!! Tam mozecie dac z siebie wszystko bez ryzyka utraty prawka.
Nie zapominajmy, że to supermotoTROLLS, a jutro pierwszy kwietnia :P
Nie zapominajmy, że to supermotoTROLLS, a jutro pierwszy kwietnia :P
A jutro wyjadą z kolejną produkcją? :P
Nie no myśle że bez przesady Olaff, czasy KGB i inwigilacji się skończyły. Pewnie te pedały (policja) maja pożyteczniejsze rzeczy do roboty niż czytanie postów na forum o którym pewnie nie mają pojęcia że istnieje... Zresztą co w tym złego że ktoś na forum umawia sie na wspólne latanie. Jeżeli nie jest to przed wczesny żart Prima Aprilis Trolli to naprawde przejebane....ale nie chce mi sie wierzyć że dali by sie złapać, przecież to jest SM :D
Olaff napisał/a:Nie zapominajmy, że to supermotoTROLLS, a jutro pierwszy kwietnia :P
A jutro wyjadą z kolejną produkcją? :P
Jutro wersja kinowa jakiegoś latania :D
Marcin 268 oj zdziwiłbyś się i to bardzo co oni robia. Im łatwiej oraz im mniej się zmęczyć tym lepiej dla nich a tym bardziej że wiedzą iż wpierdol przy okazji nie zbiorą. Oni przeglądają wszystkie fora a tym bardziej jeśli dostają namiar. Prawie co dzień rano jadąc do pracy widzę jak na wielkim ekranie przeglądają NK(nasza klasa)
Masz przykład z Pogo wyszedł z psem bez smyczy i już mandacik a przy okazji pogo pamiętaj że obowiązkowe jest 1 zabezpieczenie(smycz,kaganiec) chyba ze twój pupil jest na liście ras niebezpiecznych :)
Coś mi tu śmierdzi trochę 1 kwietnia ;p
Marcin 268 oj zdziwiłbyś się i to bardzo co oni robia. Im łatwiej oraz im mniej się zmęczyć tym lepiej dla nich a tym bardziej że wiedzą iż wpierdol przy okazji nie zbiorą. Oni przeglądają wszystkie fora a tym bardziej jeśli dostają namiar. Prawie co dzień rano jadąc do pracy widzę jak na wielkim ekranie przeglądają NK(nasza klasa)
Masz przykład z Pogo wyszedł z psem bez smyczy i już mandacik a przy okazji pogo pamiętaj że obowiązkowe jest 1 zabezpieczenie(smycz,kaganiec) chyba ze twój pupil jest na liście ras niebezpiecznych :)
Hahahaha :D Pierdzielisz że za to mandat dostał xd Ej to ja się już nie udzielam jc to fon haha ! Zaraz jeszcze podsłuchy w telefonach i kurde ... lipa :P
Fiu fiu przejabane :(((((
Zreszta ja dzisiaj tez dostałęm mandat 50 zł za pieska za to ze nie byl na smyczy a wyszedłem z nim tylko przed dom.
A filmy wam zablokowali czy sami to zrobiliscie ?
Strona na fb też usunięta więc wiecie ;) Ewentualnie troche 1 kwietnia niby też ;P
Ja jutro latam :) Płozy w sankach już naświeczkowane, dziury na nogi w reklamówce z Aldi'ka juz zrobione. Jest ktoś chętny na ostre nakurwianie bez trzymanki? ;)
1 kwietnia jest jutro więc myślę że chlopaki nie kłąmią
no raczej nie
O kurde, to ciepło.. ja generanie gdybym stracił prawko, to jestem bezrobotny..
dobrze że mi nie mają czego zabrać
Strony Poprzednia 1 … 171 172 173 174 175 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.074 sekund, wykonano 62 zapytań