Odp: Pokaż swój pojazd
A tak btw. sprzedałeś już tego KTM'a ?
Metys już składa RM-Z w supermoto :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 158 159 160 161 162 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A tak btw. sprzedałeś już tego KTM'a ?
Wszyscy do swoich motocykli Akrapy pozakładać, przejechać się pod sejm, postawić jakieś warunki i piłować, aż się zgodzą :p Relaks z pożytecznym można połączyć :P
punk891 napisał/a:A tak btw. sprzedałeś już tego KTM'a ?
Ale fail ;x Nie zauważyłem, że to nowy sprzęt Metysa. Czyli kolejny kozacki sprzęt będzie :)
A ja pojadę Cytatem z Gierwiego:
Panowie - to jest OFFTOP!! Jeszecze słowo i BAN :P :P
Czep się tramwaju!
Skoro lubisz grzebać się w śmietniku to bardzo proszę.
Nie wiem jak u Was ale u mnie Wielkanoc w śniegu, dobrze że chociaż parę stopni na + w dzień.
Wesołych, radosnych ! i żeby Wiosna do nas dotarła :)
Sprzęty aż się palą żeby wyjechać..
Dobra DRZ'ta !!
Mili państwo cały czas o tych motocyklach nawijamy a ja życzę wszystkim forumowiczom wesołych świąt.
Ps. Czy ktoś z forumowiczów sprzątnął mi z przed nosa crf 450 zarejestrowaną z Piławy górnej?
hehe.. sory :)
Było trochę strachu ale ogólnie za te pieniądze nie ma tragedii.
3 strony a zdjec pięć.
3 strony a zdjec pięć.
Bo 2,5 są nie na temat... ;)
tabul napisał/a:
nie wiem czym Wy się tak podniecacie w tych ktm'ach ??
Czasem też się nad tym zastanawiam, na przykład dzisiaj: wiedząc że salon i serwis KTM-a w Łodzi jest zamknięty przyjechałem pomimo tego popatrzeć przez szybę na mój motocykl :)
to wspaniale że nie masz na co kasy wydawać, a inni głodują, obok Ciebie, w tym samym kraju, nie w afryce już u nas co chwile widzę normalnie ubranych ludzi trzepiących śmietniki....
dla mnie wstydem jest wyrzucanie kasy w bloto...
To idz grzeb w smieciach i nie zawracaj dupy na forum gdzie wszyscy wyrzucaja kase na swoje zachcianki albo wyprowadz sie do KRLD tam kazdy ma po rowno czyt. kazdy zdycha z glodu i bedzie luzik.
tabul napisał/a:tabul napisał/a:
nie wiem czym Wy się tak podniecacie w tych ktm'ach ??
Czasem też się nad tym zastanawiam, na przykład dzisiaj: wiedząc że salon i serwis KTM-a w Łodzi jest zamknięty przyjechałem pomimo tego popatrzeć przez szybę na mój motocykl :)
to wspaniale że nie masz na co kasy wydawać, a inni głodują, obok Ciebie, w tym samym kraju, nie w afryce już u nas co chwile widzę normalnie ubranych ludzi trzepiących śmietniki....
dla mnie wstydem jest wyrzucanie kasy w bloto...
To idz grzeb w smieciach i nie zawracaj dupy na forum gdzie wszyscy wyrzucaja kase na swoje zachcianki albo wyprowadz sie do KRLD tam kazdy ma po rowno czyt. kazdy zdycha z glodu i bedzie luzik.
już pędzę...
Pedz, pedz, na pewno nie pogardza kolejnym nawiedzonym komunistom.
Ps. Sorry za brak polskich znakow.
EOT z mojej strony.
[url]https://picasaweb.google.com/114414865595703898334/28Pazdziernika2011#5668646428521098482[/url]
Nie działa link, zajrzyj do skrzynki PW
Strony Poprzednia 1 … 158 159 160 161 162 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.127 sekund, wykonano 37 zapytań