6,121

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

no właśnie co chwilę ktoś mi podsyła link gdzie to ktoś udostępnił... zobaczymy czy będzie im się chciało takich przestępców jak my ścigać. Nawet ktoś na forum prawnym temat założył co mogą mi za to zrobić, hehe - ludziom już na prawdę się nudzi. Zimno jest i przed komputerami za dużo siedzą...

yamaha 29 koni
husq więcej koni

6,122

klayman, a to jakoś kasę można zarabiać, jak jest tyle odsłon, tylko ja nie wiem dokładnie jak to wygląda :D

Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom!

GPZ500S>TL1000R>DRZ400 SM czarna, gangsterska ;)

6,123

no tak tylko nie jak wykorzystuje się soundtracki, do których nie ma się praw ;)

yamaha 29 koni
husq więcej koni

6,124 Ostatnio edytowany przez tadzik (2013-03-25 14:18:25)

No i stało się.
Chciałem wstępnie przywitać się w tej części forum.
Bez owijania w bawełnę - od soboty zamieszkuję na stałe miasto stołeczne Warszawa.
Korzystając z wcześniejszej pomocy, na dniach ogarniam garaż,
tak aby w weekend majowy zwieźć mój motorek na małych kółkach :)
i wtedy już osobiście pokazać się "na salonach"

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

6,125

Klayman, ktos w komentach na tubie słusznie zauwazył- po co koleszka jechał na WKD?  lina przywiazana przeciez

525 EXC

6,126

we dwóch raźniej ;)
w razie potrzeby szybkiego odczepienia liny. poza tym musiałby ktoś na następnej stacji czekać, żeby ją odwiązać... a porządna lina to była, szkoda byłoby ją zostawiać. :P
I ja mu mówiłem, że przeskoczę tego gapa obok torów (4.38min.) ale ten i tak swoje i puścił tą linę...

ps. trochę off top'a tu narobiłem, ale ostatnio nikt się na terror nie umawia więc może mi się nie dostanie...

yamaha 29 koni
husq więcej koni

6,127

Fajnie, fajnie Klay (bierzesz dzwignię?).
Zimowe przygody bomba, ale ja pozwolę sobie jeszcze raz zaskomleć ze smutku z powodu tego mrozu (-7).

Ps. powitać Tadzik na warszawskich salonach

Wr250X & Tiger XC

6,128

Tadzik do zobaczenia na terrorze :)

6,129

Poczekaj Majk, bo jak dzisiaj wyszedłem sie przejechać to teraz siedze i marzne... Chetnie podjade ja przymierzyć o ile moja nie da sie wyprostować, bo jeszcze tak bede próbował. Ale niech sie chociaż trochę cieplej zrobi!
Siemanko Tadzik!

yamaha 29 koni
husq więcej koni

6,130

klayman trafiłeś na WP.PL [url]http://tosiewytnie.pl/i,UPDTE-368-sieciowy-donosiciel,vid,42261,index.html?skipd=yes#n64769463-v42261-tPR[/url]

Pozdrawiam,
Piotrek

6,131

dlatego na razie został zablokowany. już bez przesady z tym udostępnianiem w tabloidach typu fakt.pl i wp.pl...

chciałem skończyć ten offtop i wrócić do tematu:
Idę się teraz przejechać na moto, ma ochotę się ktoś złapać? do 18h powinienem się kręcić po centrum...

yamaha 29 koni
husq więcej koni

6,132

klayman napisał/a:

Idę się teraz przejechać na moto, ma ochotę się ktoś złapać? do 18h powinienem się kręcić po centrum...

klayman Ty naprawdę jesteś bezlitosny - ja pierdole chyba bym umarł z zimna

6,133

PRELUDE2000 napisał/a:
klayman napisał/a:

klayman Ty naprawdę jesteś bezlitosny - ja pierdole chyba bym umarł z zimna

Jak jest +5 to już nie ma tragedii ;)

Pozdrawiam,
Piotrek

6,134

Kurna szkoda, ze nie wiedzialem :/ Testowalem wydech akurat to bym sie przejechal z toba zamiast sam.

WR 450 F
GSXR 1100

6,135

Pośmigałem dzisiaj ponad godzinę to myślałem że mi ręce opadną

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250