Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Dziękuję :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 115 116 117 118 119 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziękuję :)
Zmiana tematu- czy pobieraczek.pl cos komuś mówi? Nie chcę nic sugerować, zobaczymy jakie macie doświadczenia.
Zmiana tematu- czy pobieraczek.pl cos komuś mówi? Nie chcę nic sugerować, zobaczymy jakie macie doświadczenia.
Ujek coś tam kiedyś ściągał i przyszło mu pismo jedno, drugie i do zapłaty jakoś powyżej 200 zł. Olał to i nic więcej nie wysłali, ani żadnych wezwań, ani nic.
Wyłudzają kasę chorym regulaminem.
Panowie też bymsię chętnie tam wybrał. To może w lato jakaś wycieczka ? hehe ;p
klos242 -Dzięki za wypowiedź :) Przyda się.
Raku - mówi, mówi. Zwykłe oszustwo i próba wyłudzenia :) sporo osób się na to nabiera i płaci.
Hehe bo mnie tu już 300 ''naliczyli'' - a niedawno po pierwszym mailu poczytałem troche i niby zapłacili kare, a teraz próbują troche się odkuć i dalej męczą ludzi ...
Mnie też męczyli, z 5 meili wysłali, staszyli, straszyli. Kazałem im spierdalać i tyle.
Pierdol to, zwykłe naciągacze, którzy zastraszają głównie dzieciaki, które szperają w necie albo starszych ludzi, którzy ledwo ogarniają zestaw myszka + klawiatura i klikają wszystko co widzą na ekranie jak mój dziadek ;)
Raku, olej, chciwe chuje, już nie raz dostali w pysk za swoje nieuczciwe praktyki.
EDIT:
Kurde też bym się pisał na forumowy wypad do Prypeci =]
Ja pierdziele tez chętnie lecę na fajnie zorganizowaną wycieczkę :)
Ja też, przeszedłem pierwsza i drugą cześć S.T.A.L.K.E.R.A więc mogę posłużyć chyba nawet za przewodnika ;)
Za długo jest ta zima.. zamiast myslec o wycieczkach to siadac i jezdzic! z dzis:
Pozytywnie ;] Jak nie chce topnieć to trzeba jakoś z nim żyć ;>
Taa, tylko jak tu z nim żyć, w piątek małą rundkę sobie zrobiłem i jak się wyjebałem na lodzie to noga całą opuchnięta i na dupę usiąść nie mogę :)
dziś widziałem typa na Z1000 - nie wyglądał na zadowolonego z jazdy :)
Strony Poprzednia 1 … 115 116 117 118 119 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.088 sekund, wykonano 43 zapytań