Odp: Wr 426 Daniken - Remont
muszę obczaić jak to dokładnie wygląda w TM'ie
http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Yamaha » Wr 426 Daniken - Remont
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
muszę obczaić jak to dokładnie wygląda w TM'ie
*
Daj znać czy sprawdza się to w 426 i czy poprawiło to znacznie czułość gazu .
Kula W TM'ie jest regulacja długości wtrysku paliwa, ustawienie opóźnienia i kiedy ma się skończyć :)
Czyli w sumie wszystko, sorry za off.
A w tym przypadku nie ma mozliwości, ze bedzie lało po przepustnicy przy powolnym odkręcaniu?
Zobaczymy :) W 450tce jest taki sam gaźnik a ten patent Jaca praktykuje już chyba cały zeszły sezon i sobie chwalił. Więc liczę, że też będę zadowolony :) A taka przeróbka wymaga naprawdę minimalnego nakładu finansowego więc czemu nie spróbować :) Zawsze się można tego pozbyć.
Projekt niestety stanął w miejscu z przyczyn niezależnych ode mnie.
Miałem teraz nadzieję, że po wyprostowaniu niektórych spraw będę miał w końcu czas na dokończenie WRy ale problemy finansowe zmusiły mnie do sprzedania Yamahy :( Może uda mi się na ten sezon kupić coś tańszego w utrzymaniu a jak nie to mam sezon z głowy :( Mam nadzieję, że przyszły właściciel będzie zadowolony.
ŻARTUJE !!! :)
Yamaha jest dalej u mnie i ma się dobrze :) Dzisiaj został wymieniony felerny wałek pompy wody i reszta zimeringów, które sprawiały kłopot.
Zostaje mi tylko wyszlifować plastiki, pomalować i zamontować stunt stelaż i Panowie nakurwiamy ! :)
Na zdjęciu jeszcze bez plastików i w "cywilnej" budzie ale niebawem to się zmieni
Przebieg po remoncie oceniam na:
A tutaj dowód, że WR działa :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=7yliX78uN-U&feature=youtu.be[/url]
qrwaaaaaaa aleś normalnie z tą sprzedażą pojechał ... :D normalnie mnie zatkało .. :P
ps. kończ sprzęta i łony sajgon :)
Pięknie purka :) też mi się gęba otwarła jak zobaczyłem opis i zdjęcie na przyczepce...bez takich bo ci ktoś wpierdol z forum spuści za stresowe heheh
A ja przez chwile sobie myślę kurde kto teraz będzie takie fajne filmiki kręcił.
Hehe no prawie łyknąłem z tą sprzedażą :/
mistrz drugiego planu czai się na sprzęta :DDD
Haha czyli się udało ;) Jechałem dzisiaj ze sprzętem w trasę do Chorzowa i z powrotem na wymianę tego wałka a skoro miałem moto na przyczepie to pomyślałem, że sobie trochę potrolluję ;p
Gdybym sprzedał Wr'ę to Licha by mi chyba łeb urwał :)
Generalnie teraz czekam tylko na lepszą pogodę i ogień :)
Generalnie teraz czekam tylko na lepszą pogodę i ogień :)
Nie tylko Ty synu... nie tylko Ty.... Moja WR jest gotowa od strzała a tu ch*j, zima... PSH...
Gratulacje! Każdy z nas jest gotowy więc tylko czekać na optymalny moment.
Niebieska inwazja WRek :D i każda inna a niby podobne :) Żeby było śmiesznie to są 2001, 2002, 2003 i 2004 :D
Wiosna przyjdzie to nakurwiamy :)
Żeby było śmiesznie to są 2001, 2002, 2003 i 2004 :D
Więc wychodziło by na to, że jestem najmłodszy a mam najstarszy sprzęt ;p haha
A ja mam takie pytani odbiegające od tematu, mianowicie co się stało z Twoimi oraz Peki filmami na YT ?
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Yamaha » Wr 426 Daniken - Remont
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 74 zapytań