Odp: Pokaż swój pojazd
też?? Najładniejsza jest :) Zaraz wrzucę aktualniejszą fotę :)
Triumph Speed Triple 2010 SE
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 142 143 144 145 146 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
też?? Najładniejsza jest :) Zaraz wrzucę aktualniejszą fotę :)
Oj, tera będzie słit focia ;)
Bomba DR-Z jaras, dasz się kiedyś zjechać bo na Y nie jechałem ;) ! Mam nadzieję, że w sezonie dołączysz do nas. Śląsk raz na jakiś czas na pewno zawita na Opolszczyznę.
No inaczej tego nie widzę i na odwrót :D
Brzozinio Twoja drezynka jedna z najładniejszych jakie widziałem w PL, jeszcze jak byś obręcze prysnął na czarno to miód malina :D
Tak na serio to jak miałbym znów mieć DRZ to tylko taką jak Twoja :P
Myślałeś żeby USD wsadzić ?
o :)
Matysek jak zaczną walić to zostawię je gdzieś po drodze i ugotuje nowe :)
Jaca już ostatnio chciałem jak latałeś po opolu z Peką ale:
1-pora kiedy byłem w pracy.
2- jeszcze jest niezalegalizowana :)
mi się podobają te srebrne obręcze - z malowanych to zaraz będzie lakier odpryskiwał. A te - jak są wypucowane to w słońcu się mienią tak ładnie... :) :) Mmmmm...
A jeśli chodzi o upsa - to chyba tylko wizualnie by coś się poprawiło. Ten zawias oryginalny daje radę rewelacyjnie. Jestem cholernie zadowolony z jego pracy.
kuźwa gdzie ta pogoda ...
ps. ladna deerzyna
mi się podobają te srebrne obręcze - z malowanych to zaraz będzie lakier odpryskiwał. A te - jak są wypucowane to w słońcu się mienią tak ładnie... :) :) Mmmmm...
Czym pucujesz felgi? Ja ostatnio próbowałem pastą polerską t-cut i efekt był mizerny.
Chyba jest tylko jeden sluszny środek Automax pasta polerska popularna przy polerkach alu. Polerowałem tym 4- 18" :)
ja zawsze czyściłem sonaxem do poler. i chromu i efekt był bardzo dobry. podobno jeszcze "forlega" jest dobra
Ja do polerowania używałem włókna stalowego i pasty K-2 do aluminium elegancko wyszło.
vuala :)
a żeby nie było że tylko wory tu pokazuje:
Cos pieknego z plastikami z RM:)
Nie no Panowie świetne te DRZty :D
A mianowicie mojego sprzęta i dyskusji to silnik miał wymieniony i od razu przeprowadzony serwis profilaktycznie zanim trafił w moje ręcę:)
Co do stopki to jest niestety! centralna;/ ja ogólnie nie jestem w stanie postawić go na niej :D z resztą dużo ludzi podchodzi kozaczy i później trzeba go we 2 stawiać ^^ I od razu podpytam może da radę jakoś dokręcić 2 stopkę, bo mam zamiar kupić jak najszybciej coś :)
jeśli chodzi o polerkę to ja czyszczę w zupełnie inny sposób: Brake cleaner - do usunięcia smaru i syfu, a potem miekką szmatką do lustra. Wszystko schodzi a fele można lizać.
Strony Poprzednia 1 … 142 143 144 145 146 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 46 zapytań