Odp: BLUZA SUPERMOTO 2013r
Biały
#444 KTM 530EXC Supermoto
KTM 300EXC enduro
https://www.youtube.com/user/yamahadt1998
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Strony Poprzednia 1 … 50 51 52 53 54 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Biały
Biały
Biały
+1
motóry też macie czarno-białe???? no kurde jebnijmy tam coś w innym kolorze.
nie chodzi mi o to żeby cały tekst na plecach był w innym kolorze ale jakieś jedno słowo np. nakurwiam lub terror reszta na biało
Wersja czerwona fajniejsza, niebieska budzi u mnie lekkie skojarzenia z go-pro, ale obie wersje Jarasa jak najbardziej na plus.
JERY pisał ze dołożenie koloru chyba nie zwiększy drakońsko ceny gotowej bluzy.
z tego co pamiętam to o 5zł więc żadna różnica, ja odniosłem takie wrażenie że czerwony się bardziej zlewa :) ale to może wina brudnych "ślepaków" :) co nie zmienia faktu że mi się bardziej widzi z jakimś kolorem
Zabro
Blizzard nas pogoni za tą czcionkę z starcrafta =D
[url]https://www.google.pl/search?rlz=1G1GGLQ_PLPL309&q=starcraft+font&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Lw1GUczELKeM7AaTroGgCA&biw=1920&bih=962&sei=Mg1GUc3yD-z07Aay4IHwAg[/url]
eee tam :p dobra jest
Dostalem dzisiaj wycene. Koszt bluzy dla calych czerwonych plecow (nakurwiam...) i reszty bialej to 85zl dla rozmiarow S-XXL i 95zl dla rozmiarow XXXL i wiekszych. Koszty wysylki bez zmian czyli 15zl Plecy czyli nakurwiam .... trzeba troche przerobic bo na projekcie jest za szeroko i napisy wchodza na plecy i jeszcze rekawy. Technicznie potrzeba ze 2cm luzu od rekawow na szycie.
Dostalem dzisiaj wycene. Koszt bluzy dla calych czerwonych plecow (nakurwiam...) i reszty bialej to 85zl dla rozmiarow S-XXL i 95zl dla rozmiarow XXXL i wiekszych. Koszty wysylki bez zmian czyli 15zl Plecy czyli nakurwiam .... trzeba troche przerobic bo na projekcie jest za szeroko i napisy wchodza na plecy i jeszcze rekawy. Technicznie potrzeba ze 2cm luzu od rekawow na szycie.
Jeśli brakuje 2cm to proponuję zrobić odrobinę większe bluzy i tak po zimie prawie wszyscy +/- o rozmiar więksi ;-)
Nie rozumiesz. Szablony i tak robie dla rozmiaru S. Chodzi o to, ze nadruki musza konczyc sie okolo 2 cm przed szwem rekawa. Rozmiar nie ma to znaczenia.
cały napis na plecach w kolor to może trochę za dużo :) Ja dziś już tego nie ogarnę :) ale może komuś by się chciało zaprezentowac projekt tego co wybraliśmy?
Spokojnie. Na dniach zbiore wszystko do kupy i podam w temacie.
Nie rozumiesz. Szablony i tak robie dla rozmiaru S. Chodzi o to, ze nadruki musza konczyc sie okolo 2 cm przed szwem rekawa. Rozmiar nie ma to znaczenia.
Faktycznie nie zrozumiałem - co do koloru mi się marzy napis cały na czerwono !
Strony Poprzednia 1 … 50 51 52 53 54 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 64 zapytań