Odp: Pokaż swój pojazd
Też bym sobie kupił chętnie CRF, ale tam pojeździsz 15 minut i już olej z zaworami do roboty ;(
I tak kiedyś kupie CRF <3
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 138 139 140 141 142 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Też bym sobie kupił chętnie CRF, ale tam pojeździsz 15 minut i już olej z zaworami do roboty ;(
I tak kiedyś kupie CRF <3
Szczerze to rookie jestem w temacie crf mam ja od niedawna , ale jedno juz wiem crf lubie zap........ :]
ile dałeś za nią
ponad 3000 poundsow
super ta honda
Pozwolę sobie zacytować, ponieważ głównie ten post mnie bardzo przekonał do zakupu:
Ilości oleju w silniku 690 ml. skrzynia biegów 590 ml. Znajdźcie mi drugi taki motocykl !
Jeśli boicie się CRFy i myślicie o niej.... a bo serwisy, a bo przeglądy... brak rozrusznika. (znając technikę zazwyczaj odpalcie od strzała) ;)
Zapraszam do mojego garażu... w tej chwili mam w domu cylinder i tłok po przebiegu ok 16 tysięcy km. Cylinder był pomierzony i absolutnie nie ma na nim śladu owalizacji. Zmieniam tłok - bo tego już wypada i profilaktycznie zmieniam korbę ( bo silnik jest na stole) i robię to tylko ze względu na ewentualne plany sprzedaży :)Naprawdę uwierzcie mi (chociaż nie mam w tym interesu) CRFa jest praktycznie bezobsługowym motocyklem:) Raz zrobiona nie zawiedzie was przez całe sezony.
Wystarczy przestrzegać zasad... "jak posmaruję tak pojeżdżę" no i czyszczenie filtra (dostęp do niego nie jest gorszy niż w innych moto)Ta przerażająca was wymiana oleju to dziecinna zabawa. Cała operacja to dosłownie max 5 min. (większość tego czasu pochłania odmierzenie oleju) Dostęp do śruby spustowej i do filtra jest idealny.
UWAGA !!!!!
Ilość oleju w silniku to... 690 ml. (wymieniając filtr) i odpowiednio 660 ml. (bez filtra) stosowałem technikę co drugą zmianę oleju zmieniam filtr za 10 zeta.
Zmiany oleju co 400/600 km. Warto policzyć na 4 litrowej bańce oleju robicie ok 3500 km. !!!Czy te liczby tak WAS przerażają, czy te dwie bańki oleju na sezon pochłonie was całkowity budżet na latanie ???? Zapomniałem o 4 filterkach oleju każdy po 10 zeta... to chyba też nie zrujnuje waszego portfela (4 kebaby na mieście... jeśli ktoś mam miasto)
Ilość oleju w skrzyni biegów to... 590 ml. tu stosuje zasadę co 2 max. 3 wymiany oleju w silniku - zmieniam olej w skrzyni.
Za te pieniądze nie znajdziecie nic co by dawało więcej frajdy... nie zapominajcie o wadze CRFy... to najlżejszy motocykl ze wszystkich dostępnych na rynku ! :D
Jeszcze jest ktoś kogo przeraża CRFa ? :D
Zresztą jak chcecie to kupujcie te swoje LC 4 a resztą będzie się śmiała jak polowe sezony spędzicie w garażu. :D
Mądre słowa i to lubię,
Raku dupa blada 1 pierwsza forma poszła się jebać,2 chyba nie wyszła(okaże się w poniedziałek)ale okazuje się że najprostsze rozwiązania są najlepsze więc... nic straconego u mnie wory w moto będą na 100% :)
Zrób i dla mnie :D
to kolejna próba :) do wykończenia przyjdzie na wierzch klej w sprayu i jakieś "kłaki" chyba że ma to być wersja "metro" :)
Haha no i pokazał całemu forum swoje jaja :DDD
Dobrze wyszło :D
czyli co niezłe mam wory :) jak porządnie wyschnie to zrobię przymiarkę na moto a jeśli w tym tygodniu uda mi się "ucywilizować i zalegalizować" Y to tym zestawem otwieram sezon w opolu
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/109/dscf5592t.jpg/][/url]
Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]
No w końcu :D
Jednak ten z Ryków.. Jeśli dobrze sprawdzony to gratki!!
Strony Poprzednia 1 … 138 139 140 141 142 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.094 sekund, wykonano 62 zapytań