Odp: Track DAY supermoto ??? Maj 03.05. Tor Lublin ????
Spoko. Rozumiem wasze stanowisko w sprawie karetki. :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Track DAY supermoto ??? Maj 03.05. Tor Lublin ????
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spoko. Rozumiem wasze stanowisko w sprawie karetki. :)
Małe zainteresowanie może dlatego, że termin w samym środku majówki.
Ciężko będzie mi namówić żonę na majówkę w Lublinie opowiadając im jakie to piękne miasto i ile tam ciekawych rzeczy do zwiedzania :D
Nie no, jak nie chce zawsze może zostać w domu ;)
Tak czytam bo inicjatywa zacna choć ja ze sprzętem się do terminu nie wyrobie...
Zastanawia mnie jednak skąd taka cena za Lublin?
W zeszłym roku i rok wcześniej wynajmowalismy ten tor z kumplami kilka razy żeby polatać autami i kwota była bez porównania niższa...
Nie pamietam teraz dokaldnej cyfry ale za tor tylko dla siebie w godzinach 10-16 płaciliśmy +/- 1200zł(zawsze były to soboty). Fakt, ze track day'em bym tego nie nazwał, bardziej spotkaniem z kumplami na torze. Jechaliśmy w ok. 8-10 aut więc ani nie było tłoku ani koszty nie były wielkie(wychodziło 120PLN od fury).
Koleś na bramie spisywal kazdą fure i kierowce i tyle. Nikt nic nie podpisywał, ze bierze odpowiedzialność jako organizator - każdy był na własną odpowiedzialność a za tor i to co z nim/ na nim zrobimy oczywiście zbiorowa.
Nie to, ze się czepiam tylko dziwi mnie czemu wam dowalili 3 razy wyższą kwotę!?
Ja na 70 % wpadnę bo jestem z Lublina i kilku kolegów ściągnę ale problem tkwi w tym że mam motorower i większość kolegów też albo 125 jakieś więc wpadlibyśmy tylko na was popatrzeć ^^
niesciorex jak masz coś pokroju AM6 czy DB50 czy EBS też możesz poganiać na torze może nie złapiesz większych kolegów ale można sie i tak dobrze bawić ;)
Nie ma się co napalać z takim zainteresowaniem temat imprezy można uznać za nieaktualny.
niesciorex jak masz coś pokroju AM6 czy DB50 czy EBS też możesz poganiać na torze może nie złapiesz większych kolegów ale można sie i tak dobrze bawić ;)
No ja mam na sprzedaż yamahę z 95 roku która silnik ma jakiś yamahowski i wyciąga 60 km/h... Jak ją sprzedam to kupię sobie jakiś w miarę młody motorower, wsadę jakiś lekki tuning i polatam jeszcze przez ten sezon ;)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Track DAY supermoto ??? Maj 03.05. Tor Lublin ????
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 75 zapytań