Odp: KTM 380 EGS by hacker33
E tam hacekra fajniejsza :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 380 EGS by hacker33
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
E tam hacekra fajniejsza :)
co taka cisza :)
co taka cisza :)
Przypuszczam że bardziej dopipmowac się już nie da ;)
ale no.. jakiś film mógłby być, coś więcej hacker mógłby powiedzieć, jeżeli już rozpoczął sezon :)
Głowica i cylinder leży na stole i czeka na fachowca.
Jak wymyślę co z tym zrobić to dam znać.
Co do modów to jeszcze nie koniec.
A więc tak.
Po całych pięknych 8mth cały misterny nikasil szlak trafił.
Tak więc jeżeli jakiś spec wam powie, że cylinder zrobiony na lustro jest ok i wszyscy zawodnicy na takich latają to możecie go puknąć w łeb.
Obecnie trwa zbiórka pieniędzy na nowy nikasil.
Marnie wygląda.
Kto robił nikasil? Jaki olej lałeś i ile? Mieszana nie była za uboga? Może tłok za ciasno spasowany?
Nie lepiej bedzie kupic nowy cylinder??
Nie lepiej bedzie kupic nowy cylinder??
Myślę nad tym ale 3100zł to na ten rok kwota dla mnie nie osiągalna.
Marnie wygląda.
Kto robił nikasil? Jaki olej lałeś i ile? Mieszana nie była za uboga? Może tłok za ciasno spasowany?
Sorki ale nie chce mi się tego wałkować od nowa. Zbyt skomplikowane.
To duzo kasy ale wydaje mi sie duzo lepiej zainwestowac i miec looz na jakis czas niz czekac kiedy po raz kolejny rozleci sie dlubany nicasil za 1000zl
To duzo kasy ale wydaje mi sie duzo lepiej zainwestowac i miec looz na jakis czas niz czekac kiedy po raz kolejny rozleci sie dlubany nicasil za 1000zl
dokladnie, z tego co czytałem, to niestety nicasil tylko na świeżym stopie, nie przegrzanym trzyma się skutecznie...
dla siebie przy tej pojemności, nie mając kasy poszedłbym jednak niestety w tuleję pod Twój tłok, jeśli jest ok... w 500 seryjnie była tuleja, ale tam z tego co czytałem mniejsze obroty trochę jak w 250 ;) np. kx500
tuleja żeliwna i nie byłoby problemu.
Wspolczuje. Szczerze.
Dlatego też w moim rumaku ktm 360 wbiłem tuleje,bo niebyło mnie stać na zniszczenie nicasilu.Zawsze hacker też możesz wbić tuleje w motortechu dobrze robia i mogą przy okazji zrobić port kanałów.
Teoretycznie mógłbym wstawić żeliwo ponieważ na dniach kupiłem na ebayu całą używaną górę od 380 aby mieć cylinder na zapas.
Mógłbym jeden z nich za tulejować.
Strony Poprzednia 1 … 49 50 51 52 53 … 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 380 EGS by hacker33
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 65 zapytań